Japończycy

Shrek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2011, 15:23    Pytanie
Cześć. Po zmianie pliku fake na plik fejk, który został zrobiony przez Vetra zawodnicy japonii w dalszym ciągu są szarakami. Co więcej zauważyłem, ze Holandia nie powołuje żadnego bramkarza z Holandii, chociaż sam gram ligę holenderską ?? Co mogę zrobić z tym fantem ?? Prosze o pomoc.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.05.2011 15:34    #1
[quote=FAQ]Fikcijni zawodnicy w reprezentacji Niemiec
Fikcyjni zawodnicy są wynikiem braku licencji na przedstawienie reprezentantów tych krajów w Football Manager. Podobna sytuacja dotyczy Oliver Kahna, Jens Mustermann to tak naprawdę Oliver pod innym nazwiskiem. Tu także mamy do czynienia z brakiem licencji na tego piłkarza. Jednak na takie problemy zawsze FM-aniacy znajdą sposób. Wystarczy z plików bazy danych usunąć folder Inc lub wkleić do niego plik fake pobrany z internetu bądź edytowany przez nas (zmienić w odpowiedniej linii FAKE_NATIONAL_TEAM na 0).[/quote]
spróbuj, może na Japonię i Holandię też działa
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Shrek Partyzant

0
22.05.2011 16:12    #2
Eh, nie gram w FM od dwóch, czy trzech lat, więc zawsze podmieniałem plik Fake.
Jednak teraz nie wiem dlaczego w reprezentacji Holandii nie ma bramkarzy, a w reprezentacji Japonii nawet po kilkunastu latach brakuje chociażby newgenów.

amenokoyane Młody aktywista

0
22.05.2011 16:58    #3
Pamiętaj, że jak grasz na nowszej łatce 11.2 lub 11.3 to musisz podmienić te pliki fake w odpowiednich folderach (Football Manager 2011dataupdatesupdate-1130db1130)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.05.2011 o godz. 16:58

Mar1992 Przodownik pracy

0
22.05.2011 17:24    #4
Chyba trzeba usunąć├ oryginalny plik fake.

Shrek Partyzant

0
23.05.2011 17:11    #5
Ja akurat zawartośc pliku fejk robiony przez Vetra, wklejam do pliku fake i nadpisuje. A za co są odpowiedzialne pliki nleague i pliki Holland.ddt i japan.ddt ??

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.