Juniorzy/talenty jak rozponac w nich gwiazde ?

carlosss89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.10.2009, 14:15    Pytanie
Otoz testuje wlasnie FM i mam kilka pytan bo juz zbaranialem do reszty z tym jak ropoznac czy ktos bedzie gwiazda :)
Dzis zanistalowalem sobie gre i odpalilem gre aby zobaczyc jak sie gra ;) Wybralem Barcelone bo jestem jej fanem bylem optymistycznie nastawiony bo barcelona ma teraz genialne pokolenie mlodych pilkarzy podobnie jak arsenal, no i liczylem ze beda mieli ogromny potencjal... ale zong ;/ zawodnicy tacy jak jeffren jonathan dos santos pero i inni (wielkie odkrycia w pilce ktora mamy okazdje ogladac w telwizorach) maja potencjal od 1 gwiazdki do 2 czyli oznacza to ze nie rozwinna sie na gwiazdy nawet jesli bede ich wpuszczal co drugi mecz?
W starszych wersjach patrzylem glownie na potencjal zawodnika i zawsze z zawodnikow cos wyroslo ale z takim potencjalem to watpie czy do czegos dojda :/
Tak wiec niech mi ktos poradzi czy na podstawie PA i CA mam okeslac poziom zawodnika czy oco tu chodzi?

carlosss89 Partyzant

0
31.10.2009 15:12    #10
Dobra pokombinuje troche i dam wam znac czy pomogly wasze porady
A co do zaznaczenia o jakiego fm chodzi jeszcze nie ma opcji fm 2010 dlatego zaznaczylem 09

hidalgo4 Młody aktywista

0
31.10.2009 15:12    #11
wiecie czytam to wszystko i wcale tak nie jest do konca prosto z tym wszystkim CA PA, bo mam w FM 2010 15 latka ktory ma obecnie takie staty ze szok obronca boczny a to co najwaznijesze dla niego po conajmniej 15, spr go w edytorze i ma PA -9 wiec teoretycznie max 180, co nie zmienia faktu ze gdyby nie jego wytrzymalosc to by gral u mnie co mecz... wiec nie da sie okreslic od razu czy nie bedzie talentu z kogos kto ma PA max, bo moze i ma ale trening gra wszystko ma wplyw. pamietam z fm2009 mialem kilka talentow po ok 170 pare i mimo ze wszyscy przechodzili jeden trenig ci sami trenerzy to jedynie garstkja byla naprawde do uzycia.

jak okreslic tak jak zawsze scout potencialu 20 plus praca z mlodzierza jak najwiecej masz potencial, umijetnosci i zarzadzanie masz umijetnoscvi, albo na latwizne Geniue scout chyba najbardziej kompletny - i zawsze mozna dac nieco bardziej rygorystyczne wskazniki.

co do barcy - Muniesa -9, Bojan 170, dos santos -8, i jeszcze kilku ale slabe staty wiec nie warto ich trzymac. na te chwile polecam kupowac gourcuff troche drogii ale masakra, talenty argentyna rosja brazylia, scout w 3 dni cos znajdzie, kupujesz jak najwiecej wrecz hurtowo i zawsze z 10 2 bedzie geniuszy, niezaleznie od PA

Użytkownik uznał post za pomocny

carlosss89 Partyzant

0
17.11.2009 15:47    #12
Dzieki panowie kazdy post w czyms mi pomogl :)
hidalgo4 Geniue scout ladna maszyna napewno sie przyda ;)

Taher Młody aktywista

0
17.11.2009 16:26    #13
Ja tam nie korzystam z żadnych scoutów ani edytorów tylko sam oceniam zawodników.Głownie robią to moi scouci(od czego oni są!).Trenerów się nie słucham tylko sam ustalam czy z zawodnika coś będzie.Miałem juniora trener daje 0,5 gwiazdki(byłem menedzerem znicza pruszków).Ja patrze a tam błyskotliwośc 18,determinacja 17,wykanczanie 9,technika 9 i coś w tym stylu z resztą.To ja chłopa daje do 1 zespołu i strzelił w 5 meczach 2 bramki.Po 2 sezonach odszedłem z Znicz(ciągle 1 liga) do pogrązonego w kryzysie ale w ekstraklasie ruchu.Kupiłem go i trener daje mu potencjał na 4 gwiazdki.Teraz technika skoczyla do 12,wykanczanie do 12 i cos z niego bedzie.Dziwne to.Jak bym się ich słuchał to bym Wojciech Grzyba dawno z klubu wyrzucił a atrybuty techniczne ma naprawde swietne mimo 36 lat.Chyba najlepsze z wszystkich polskich zawodnikow.Tylko ta szybkośc...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.