Kamera telewizyjna

przemek808 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2009, 19:54    Pytanie
Elo! Gdy zaczynam mecz od razu ustawia mi się kamera telewizyjna i za każdym razem muszę przełączać na widok tradycyjny, Gdzie cos zaznaczyć lub zmienić, żeby od razu ustawiał się zwykły widok??

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
17.11.2009 10:54    #1
Ja też tak mam że od razu od początku ustawia mi się kamera telewizyjna więc to jest widocznie tak ustawione. Nie doszukałem się nigdzie opcji by np zawsze na początku meczu FM ustawiał kamerę np "z linii bocznej" lub np z narożnika bądź widok 2D (czyli tak jak JA bym chciał)
Jedyne co mógłbyś zrobić to...np w ustawieniach gry wyłączyć tryb 3D...i wtedy mecz powinien zaczynać się z widoku 2D...ale z drugiej strony stracisz wtedy możliwość oglądania meczu w 3D. Jeśli nie zależy ci na widoku 3D to go odznacz. Zawsze to jakieś rozwiązanie :)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
17.11.2009 12:00    #2
[quote=qstosh]Ja też tak mam że od razu od początku ustawia mi się kamera telewizyjna więc to jest widocznie tak ustawione. Nie doszukałem się nigdzie opcji by np zawsze na początku meczu FM ustawiał kamerę np "z linii bocznej" lub np z narożnika bądź widok 2D (czyli tak jak JA bym chciał)
Jedyne co mógłbyś zrobić to...np w ustawieniach gry wyłączyć tryb 3D...i wtedy mecz powinien zaczynać się z widoku 2D...ale z drugiej strony stracisz wtedy możliwość oglądania meczu w 3D. Jeśli nie zależy ci na widoku 3D to go odznacz. Zawsze to jakieś rozwiązanie :)[/quote]

tak, tylko że przy odznaczenu widoku 3d i tak na "dzieńdobry" wyświetla się ekran kamery telewizyjnej - a nie widok klasyczny( nad czym ja też ubolewam)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Marco Partyzant

0
17.11.2009 12:41    #3
Ustawienia-> odznacz "Przenoszenie meczów do TV", to chyba pomoże :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.11.2009 o godz. 12:41

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
17.11.2009 13:25    #4
[quote=Marco]Ustawienia-> odznacz "Przenoszenie meczów do TV", to chyba pomoże :)[/quote]

broń Cię Panie Boże - jak tak przestawisz to będziesz miał Ligę Mistrzów tylko w środy:/
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

maniutinho Młody aktywista

0
17.11.2009 15:31    #5
[quote=Marco]Ustawienia-> odznacz "Przenoszenie meczów do TV", to chyba pomoże :)[/quote]

Jak nie wiesz to nie pisz!

przemek808 Partyzant

0
17.11.2009 18:46    #6
No cóż widocznie będziemy się musieli z tym męczyć i przełączać za każdym meczem...;(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution