Jacko, dzięki wielkie za uwagi, krytyka, która jest uzasadniona jest o wiele lepsza niż 20-50 komentarzy w stylu: "Zajebiste! Jesteś najlepszy!". Zmierzam do tego, żeby robić wszystko jak najlepiej. Co do zmiany klubu, też już o tym myślałem, po sezonie odchodzę, a nawet w trakcie, jeśli dostanę ofertę. W FM'e jestem jeszcze zielony, nie sposób porównać mnie do ludzi pokroju Ciebie, czyli starych wyjadaczy tej serii gier.
Co do jakości, tylko w 720p ta gra JAKOŚ WYGLĄDA, materiał jest nagrywany, później renderowany(lekka utrata jakości), a potem jeszcze YouTube to renderuje(większa strata jakości). Gram na najwyższej rozdzielczości i tyle mogę dać w tej chwili od siebie. Musiałbym mieć lepszy sprzęt i lepszy internet, żeby robić to wszystko w lepszej jakości, do czego oczywiście zmierzam.
Ostatnio miałem mega mało czasu, jestem o 20 w domu, prócz weekendów. Odcinki wychodzą w zależności do tego czy jestem czy nie jestem zmęczony. Niestety nie jestem w stanie zrobić tego w tym momencie inaczej. Staram się z całych sił, ale sam chciałbym się starać jeszcze bardziej.
Fakt, na Eredivisie się nie znam, znam się głównie na BBVA, dlatego chciałbym do tej ligi przejść. Będę ogarniał lepiej, sam zgłębiał jeszcze więcej informacji itp. Tylko... po 5-10 sezonach to będzie bez znaczenia. O ile historia jakichś klubów liczyć będzie się ciągle, o tyle większość obecnych zawodników nie będzie wtedy grało. Jak już mówiłem staram się i będę starał wejść na coraz wyższy poziom, jednak spontaniczność w moich materiałach to chyba coś co trudno będzie zastąpić. Na jeden odcinek poświęcam około 5-7 godzin. To dużo, nie dostaję za to prawie nic, robię to, bo to lubię. Wspierają mnie ludzi, nie jest ich bardzo dużo, jednak są wspaniali, potrafią świetnie zmotywować. Nie tylko przez to, że napiszą, że im się podoba, ale też potrafią wytknąć błędy. Ja też mówię czasem głupoty, to nieuniknione, nie ma człowieka który zgłębi wszystkie informacje na temat FM'a. Fakt, są new geny i wielkie talenty, ale ja to gdzieś powiedziałem, że z wielkich talentów, tych znalezionych przez kogoś nie chcę za bardzo korzystać. Byłoby to zbyt nudne, bo robił i robi to każdy. Chcę grać swoim stylem, ale muszę zmienić jeszcze sporo rzeczy.
Dzięki wielkie za tą krytykę, postaram się żeby było lepiej. Jeśli możesz to napisz za miesiąc-dwa kolejną taką opinię i napisz czy coś zmieniło się na lepsze, bo do tego zmierzam.
Pozdrawiam
Najnowsze posty