Kartki i budżet

Kołek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.07.2008, 23:19    Pytanie
Witam, mam 2 problemy:
1. Mój zawodnik dostał czerwoną kartkę podczas sparingu i został zawieszony na 4 mecze ligowe(?)... Da się temu jakoś zaradzić czy to kolejny bug?

2. Pewnego dnia w mojej skrzynce pojawiła się informacja o wyborze celu na przyszły sezon i wysokości budżetu transferowego, lecz budżet transferowy i cel na sezon został już automatycznie przyznany. Najlepsze jest to, że owa suma na transfery się nie pojawiła. O co chodzi?

Jeżeli były już podobne tematy to przepraszam, a za pomoc dziękuje. : )

maek Partyzant

0
06.07.2008 23:23    #1
2. jak to sie niepojawila?? grasz jakims klubem z nizszej ligi??? tak mi sie wydaje
moze klub niema na transfety i masz 0 bo bida a dlaczego automatycznie ci zaakceptowali bo prawdopodobnie zarząd mysli tylko o awansie i to jest cel "minimum"
mam nadzieje ze pomoglem;p

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.07.2008 23:23    #2
1 A ino tak jest.. dziwne to ale co zrobic we wcześniejszych fmach też tak było

rungusik Partyzant

0
06.07.2008 23:24    #3
1. może byto zwykły BUG albo takie są przepisy w danym kraju, tak bywa niestety ;]

2. Kiedy budżet został przyznany?? W FM2008 ty ustalasz sobie cel na sezon (np. walka o tytuł) a zarząd daje ci odpowiednią gotówkę...

mama nadzieję że pomogłem

Arko Młody aktywista

0
06.07.2008 23:42    #4
1) Już tak jest. Wiele osób ma ten problem i rady nie ma

2) Jeśli prowadzisz klub z aspiracjami do zwycięstwa w lidze to niżjesz opcji nie możesz wybrać i została ustalona automatycznie. Tak jak np. musisz walczyć o europejskie puchary to albo ustalasz cel minimum albo wyższe. Jak podejrzewam w Twoim wypadku cel minimum to wygranie ligi i budżet został ustalony automatycznie

Kołek Partyzant

0
07.07.2008 00:05    #5
Gram naszą polską Wisłą, i pokazało mi, ze dostaję 4 mln na transfery, a została kasa z zeszłego sezonu, tzn. jakieś 500 tys. erło...

Palimpsest Młody aktywista

0
07.07.2008 00:14    #6
Zarząd ustala plan jaki masz osiągnąć(np.mistrzostwo) i najczęściej jest to 2-letni plan(możesz zobaczyć w zakładce zaufanie).Jeśli dostajesz budżet,to na całe dwa lata,więc jak mniemam jesteś w drugim roku realizacji planu i większość wydałeś w poprzednim sezonie.Po prostu Ci przypominają ,że miałeś taki i taki budżet do wykorzystania,ale to była kasa na czas realizacji planu(2 lata)Bez obaw za rok zarząd znów wyznaczy cele i kaska się posypie:)..mam nadzieje ,że pomogłem,znam ten problem bo sam gram Wisłą i dopiero po dwóch sezonach zajarzyłem o co kaman:)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 07.07.2008 o godz. 00:16

@

Kołek Partyzant

0
07.07.2008 00:21    #7
nie, nie to chyba nie to to nie są długoterminowe cele tylko wybór na dany sezon. Nie jest to dwuletni plan ponieważ zaczynam właśnie 4 sezon w klubie:)

onejoke Młody aktywista

0
07.07.2008 10:47    #8
1. Niestety tak jest- kartki w towarzyskich spotkaniach traktuje się jak w ligowych(czyste niedopracowanie ze strony SI) - tylko FMM ci pomoże, wejdź w profil zawodnika, który dostał kartkę i odznacz 'banned'

onejoke Młody aktywista

0
07.07.2008 10:51    #9
2.) Może cel został ci automatycznie narzucony albo byłeś na urlopie??
Zobacz ile masz w budżecie płacowym, może tam jest cała kasa którą ci przyznali
na transfery

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.