Kevin Keegan - atrybuty

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.01.2008, 20:21    Pytanie
Jeżeli ktoś może to proszę o udostępnienie mi atrybutów (wszystkich) jako screenów z edytora managera Kevina Keegana. W bazie 2007 i 2008 nie ma tego pana a pozostałych wersji nie mam i nie mogę sprawdzić (2007 też nie mam ale już Pawisco mnie poinformował, że gościa nie ma).

Zastanawia was zapewne po co mi to. Chcę stworzyć postać Keegana ponieważ został managerem Newcastle a ja staram sobie uaktualniać bazę danych.

Jeżeli ktoś może to proszę o te screeny. Albo spakowane i wrzucone na jakiś serwer (filefront, rapidshare itp.) albo w postaci zdjęć (imageshack itp.) lub bezpośrednio na moje GG 6028977.

Za pomoc będe wdzięczny.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
16.01.2008 21:23    #10
Pucek wiem że Ci tym nie pomogę ale skoro robisz sobie własnego update'a i na nim nie grasz to poczekaj do lutego wtedy powinien wyjść oficjalny update i tam powinien być Keegan

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
0
16.01.2008 21:32    #11
Lesio Twoj zart byl powalajacy... Usmialem sie do lez.

Pucek Keegan podobno jest w wersji 06. Dziwne ze taki trener w FM nie istnieje, nigdy nie mowil ze konczy z trenerka...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.01.2008 21:36    #12
Gram na tej bazie. Chcę mieć ją uaktualnioną. Proszę kogoś kto umie obsługiwać edytor do FM 2006 i umie robić screeny o pomoc. Reszta kolegów może pomagać komu innemu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.