Kilka pytań związanych z FM 07

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.09.2007, 17:58    Pytanie
1. Czytałem, że po pierwszym sezonie w Orange Ekstraklasie nie ma limitu cudzoziemców a ja go mam :( Moje niedopatrzenie czy bug ?

2. Kupiłem Krzysztofa Łągiewke, który miał krycie i odbiór po 16, po miesiącu te statystyki spadły do 15 a po następnym miesiącu znów wzrosły do 16, później znów miał krycie i odbiór na poziomie 15 i tak w koło macieju. Co jest tego powodem i jak to zatrzymać by miał jak najlepsze statystyki ?

3. Zawodnik ma w kontrakcie klauzule odejścia 5 mln Euro a kluby "biją się o niego" i składają oferty nawet 20 milionowe a wystarczy przecież 5, o co chodzi ?

4. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że zadam trochę pytanie nie na sufler, ale to tylko tak przy okazji: Mam w Legii ponad 4 mln Euro na transfery, skład mam prawie pełny ale chcę trochę "zaszaleć" i nie wiem kogo za taką kasę sprowadzić (szukam kogoś w wieku 20-26 lat), możecie kogoś doradzić ?

Z góry dzięki,pozdrawiam.

boro92921 Przodownik pracy

0
26.09.2007 18:44    #10
1. Ja nie mam limitu chyba bug
2. To sie zdarza w czasie urlopu lub przerwy spowodowanej kontuzja to normalne
3. nie wiem nigdy mi nikt nie oferowal wiecej
4. zalezy na jaka pozycje kogos potrzeujesz i czy grasz w Polsce jak nie to wez Bojana a jak w Polsce to wez Barlomieja Grzelaka lub Vyacheslava Hleba u mnie byli najlepsi

boro92921 Przodownik pracy

0
26.09.2007 18:45    #11
sory za drugi post ale nie mialem odswiezone ja jak gralem Wisła to tez mialem ten limit tylko w Superpucharze Polski w lidze nie bylo limitu

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.