klub + reprezentacja

kaczmar123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.11.2009, 09:56    Pytanie
chciałbym dowiedzieć się czy możliwe jest poprzez jakiś edytor zrobić taką rzecz, że moge być jednocześnie trenerem klubu i reprezentacji ale nie chodzi mi tutaj o to by dodawać nowego gracza i przejmować reprezentacje tylko chodzi mi żeby był taki efekt jakby to reprezentacja złożyła propozycje pracy i ja bym zaakceptował :) mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi :) proszę o odpowiedź

duran999 Partyzant

0
14.11.2009 11:02    #1
z tego co pamiętam z poprzednich wersji, to ZPN składał propozycję po mistrzostwach, czy to Świata, czy Europy. Nie daje to jednak pewności, że dostaniesz propozycję. Gdy widzisz, że reprezentacja, którą jesteś zainteresowany nie ma szkoleniowca kliknij w opcję Złóż Podanie (nie wiem czy tak jest w FM 2010)

Black Młody aktywista

0
14.11.2009 11:24    #2
Są trzy rozwiązania:
-stwórz nowego gracza, przejmij nim reprę i odejdź na emeryturę. Tym właściwym obejmij wakat.
-czekaj aż selekcjoner odejdzie/wywalą go. Obejmij wakat.
-w edytorze skróć mu kontakt na datę gry jutrzejszą. Zapewne nie zdążę renegocjować. Dla pewności zrób to wieczorem w grze. Obejmij wakat.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.