Klub filialny

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2012, 11:14    Pytanie
Witam, gram Liverpoolem 5 sezon. Cały czas mam problem z klubami filialnymi. Mam od początku Racing Genk, poza tym załatwiłem sobie Hull City, ale awansowali do Premiership i współpraca zakończona. Dodałem Norwich City. Ale chodzi o to, że chciałbym mieć jeszcze jakieś ze dwa kluby poza granicami, najlepiej w mocnej lidze, francuskiej, hiszpańskiej. Jednak po jednych "wyborach" na klub filialny na kolejne (w prośbie do zarządu) muszę czekać kilka miesięcy. Czy można jakoś to przyspieszyć? Poza tym jak już kiedyś prosiłem ich o klub z zagranicy to proponowali mi same zespoły z Bułgarii i Rumunii... Jak to zmienić? Mam z tym problem, bo mam dużo zdolnych młodych zawodników, którzy jeszcze są za słabi na pierwszy skład, a nie mogę ich wypożyczyć, bo żaden klub się nie zgłasza.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.03.2012, 11:15

PabloBarca Partyzant

0
14.03.2012 12:59    #1
nic na to nie poradzisz mozesz probowac do smierci ;p.
u mnie to sie odbywa na zasadzie jeden klub zagraniczny z mocnej ligi (holandia,hiszpania,francja,belgia) oraz klub z Angli bo najczesciej gram angielskimi druzynami ... po co ci słaby team z hiszpani (np.Gjion) jak mozesz miec silny GENK czy jak u mnie swojego czasy PSV ... do tego własnie Hull czy Donchester to swietne typy ... Wyporzycz z 5-6 do jednego klubu .. (tak jak ja to robie) po dwóch sezonach kiedy osiagaja 21 ... 20 .... lat sa w stanie walczyc o pierwszy sklad jak nie.. to siedza dalej na wyp.

wez pod uwage jakis słaby klub by wyp. np. takiego 16 lata ktory sie swienie zapowiada i to tyle ;p

PDrasta Młody aktywista

0
14.03.2012 13:09    #2
z Lechią wygrałem LE a dostaje kluby z drugich lig: słowackiej, czeskiej oraz dostałem cienki zespol z najwyższej ligi białoruskiej, niestety tam musze wypozyczac, z polski oczywiscie 1. liga niestety do podbeskidzia wypozyczylem moich i zdobyli im awans i na razie po ciężkich próbach nic nie znajdują...nic nie zrobisz niestety, poza tym Genk bardzo dobra drużyna...
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

0
14.03.2012 13:30    #3
Racja, Genk to jest dobra drużyna, ale ja chcę po prostu klub z silnej ligi. Do Genk też wysyłam zawodników, ale tych troszke słabszych. Mam już mocną pakę, właśnie zdobyłem Ligę Mistrzów i niektórzy młodzicy są za dobzi na Genk (już nie mówiąc o klubie z Championship), a trochę za słabi na L'pool, albo inaczej; nie mam dla nich na razie miejsca.
@Pablo tak wolałbym słaby Gijon, jeśli grałby w Primera Division, perspektywa gry w lidze hiszpańskiej o wiele lepiej wygląda jako szansa do rozwoju niż liga belgijska.

PabloBarca Partyzant

0
14.03.2012 13:42    #4
.. jesli ma stac sie dobrym graczem to przede wszystki musi grac u ciebie ... to jest naj ... duza rotacja w skladzie i jak u mnie w pucharach graja gracze rezerwowi albo 17 latkowie w CHELSEA .. w pierwszym sezonie odpadlem w pierszej rundzie obu angielskich pucharow w tym roku wygralem juz PLA .. a teraz czas na polfinał FA cup ... to ty masz po 10 mlodzikow na pozycje ?? nigdzie z tym nie zajdziesz ;p

musisz obrac jakas filozofie a nie kupowac i wydawac pieniadze ;o...

0
14.03.2012 13:57    #5
Dzięki za rady, ale nie siedzę w FMie od wczoraj. ;) Kilka sukcesów już miałem... Mam jednego 17 latka na którego postawiłem i gra u mnie już od roku w wyjściowej "11". Mówię teraz o zdolnych 18-20 latkach, którzy jeszcze się nie rozwinęli na tyle, żeby wygryźć ze składu 25-28 latka . Luki w składzie podczas sezonu uzupełniam juniorami 16-17-letnimi. Ale to nie jest teraz istotne, robi się offtop.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.