Klub filialny

Sammson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2012, 20:26    Pytanie
hej

Przeglądając fmrte w zakładce kluby partnerskie znalazłem opcję używania obiektów treningowych klubu patronackiego przez klub filialny i teraz...
dududududum zadaję właściwe pytanie, jak to włączyć? Na pewno kluby muszą być blisko siebie, gram dolcanem ząbki i zawiązałem współpracę z startem otwock ale tutaj pomysły mi się skończyły, jak mogę udostępnić im moje obiekty treningowe?

PS. fm12, najnowsza wersja

Sammson Partyzant

0
12.04.2012 13:28    #1
podbijam

Alex2150 Partyzant

0
12.04.2012 18:08    #2
Tylko zostaje ustawienie takiej opcji w fmrte. Nie spotkałem się nigdy aby zespół filialny trenował na moich obiektach :)

hubcio999 Partyzant

0
12.04.2012 19:31    #3
nigdy nie zdarzyło mi się samemu stworzyć takiej relacji miedzy klubami ale angielski Sheff Utd ma jako klub filialny CHIŃSKI Chengdu i własnie piłkarze z Chin korzystają z obiektów anglików ;) wiec geografia nie ma nic do rzeczy, nie otrzymywałem też żadnych wiadomości o treningach małych, żółtych ludzików u mnie więc nie wiem jakie korzyści oni z tego mają

wujeks Partyzant

0
12.04.2012 20:10    #4
Pewnie to, że gracze trenujący na obiektach klubu patronackiego (silniejszego, bardziej rozwiniętego), mają do dyspozycji lepsze zaplecze, przez co ich zawodnicy rozwijają się szybciej :) A wiadomo, z klubu filialnego ma się prawo pierwokupu.

Sammson Partyzant

0
13.04.2012 20:33    #5
podbije jeszcze i przy okazji zadam drugie pytanie, gram ciągle tą samą rozgrywkę i przed chwilą dostałem wiadomość
" Asystent (...) poinformował, że bramkarz (...) demonstruje ostatnio znaczne bardziej pozytywne podejście do wykonywanego zawodu.
Uważa, że zawodnik zmienił swoją postawę na skutek niedawnych wydarzeń pozaboiskowych i jest bardziej ambitny niż kiedykolwiek."
Czy to oznacza, że zawodnikowi wzrosła ambicja?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.