Klub filialny a edytor

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.06.2008, 19:34    Pytanie
Witam.
Mam pewną dolegliwość ;p otórz gram sobie Arsenalem 6-7 sezon i mam teraz tak z moge o filialny poprosić zazwyczaj raz na sezon ;/ i to w dodatku jakieś kluby amatorskie mi się pojawiają co troche denerwuje bo nie wyporzycze tam mojej młodzieży bo się zwyczajnie zmarnuje ;/
I moje pytanie polega na tym czy da się w jakimś edytorze "coś ustawić" bym mógł częściej wybierać kluby filialne, i by losowane kluby były lepsze (jakiś średniak z lig = holenderskich, portugalskich lub coś spadkowego z silniejszych, może być nawet drugoligowiec)
P.S. w załączniku jakie mam obecnie i oczywiście ich ilość, żeby nie pisać ze mam ich za dużo;p
Z góry dzięki za pomoc;) odwdzięczę się

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.06.2008 19:41    #1
nIestety nie ma takiej opcji w modifierze, a w edytorze też raczej nie

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.06.2008 19:42    #2
[quote=gruchalbn]Witam.
Mam pewną dolegliwość ;p otórz gram sobie Arsenalem 6-7 sezon i mam teraz tak z moge o filialny poprosić zazwyczaj raz na sezon ;/ i to w dodatku jakieś kluby amatorskie mi się pojawiają co troche denerwuje bo nie wyporzycze tam mojej młodzieży bo się zwyczajnie zmarnuje ;/
I moje pytanie polega na tym czy da się w jakimś edytorze "coś ustawić" bym mógł częściej wybierać kluby filialne, i by losowane kluby były lepsze (jakiś średniak z lig = holenderskich, portugalskich lub coś spadkowego z silniejszych, może być nawet drugoligowiec)
P.S. w załączniku jakie mam obecnie i oczywiście ich ilość, żeby nie pisać ze mam ich za dużo;p
Z góry dzięki za pomoc;) odwdzięczę się[/quote]
Moim zdaniem te kluby filialne nie są nienajgorsze szczególnie do crystal palace warto wypożyczac.Przecież nie dostaniesz za klubu filialnego sevilli :P
Najlepszy jaki dostałem to FC Kopenhaga i Reading po spadku z ligi...
opcji dostawania lepszych klubów filialnych nie ma w żadnym edytorze
chciałbym zobaczyc jak idzie współpraca Chelsea i Barcelony :D

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 26.06.2008 o godz. 20:36

Massey20 Partyzant

0
26.06.2008 19:42    #3
Ja bym wybrał Almeria lub Crystal Palace. Kluby z Japonii lub Brazylii to współpraca na kasę. Co do edytora to nie wiem czy można ustawić klub finalny, bo się nie bawię nim. Jeżeli by było można to ci się nie opłaca bo rozgrywkę byś musiał rozpoczynać od początku.

RobinWLKP Młody aktywista

0
26.06.2008 19:57    #4
Przeciez ty masz dobre kluby filinalne ... Z kazdego zakatka swiata , wiec co bys jeszcze chcial .

Bartez Przodownik pracy

0
26.06.2008 21:05    #5
[quote=RobinWLKP]opcji dostawania lepszych klubów filialnych nie ma w żadnym edytorze
chciałbym zobaczyc jak idzie współpraca Chelsea i Barcelony :D [/quote]

Co za amatorszczyzna. A od czego, Glosik1, jest EDYTOR DANYCH?? I jaki problem, by w edytorze ustawić, by taka Barca czy Chelsea była filią przykłdowo Vardaru czy Wisły??

Sorki, cytuję fragment wypowiedzi niejakiego glosik1.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 26.06.2008 o godz. 21:06

mrjonhs Młody aktywista

0
26.06.2008 21:10    #6
Brakuje ci tylko klubu z Holandii i byłbyś pewnie uszczęśliwiony, co ? :D Powiedz władzom klubu, ze żadna z zaproponowanych drużyn ci nie pasuje, a oni poszukają kolejnych lub zrezygnuja z poszukiwań i wtedy prosisz jeszcze raz, na łatce 8.0.2 zazwyczaj się to sprawdza :) :D

RobinWLKP Młody aktywista

0
26.06.2008 21:30    #7
Juz niewazne :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.06.2008 o godz. 21:31

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.06.2008 23:02    #8
[quote2=Bartez_81][quote=RobinWLKP]opcji dostawania lepszych klubów filialnych nie ma w żadnym edytorze
chciałbym zobaczyc jak idzie współpraca Chelsea i Barcelony :D [/quote]

Co za amatorszczyzna. A od czego, Glosik1, jest EDYTOR DANYCH?? I jaki problem, by w edytorze ustawić, by taka Barca czy Chelsea była filią przykłdowo Vardaru czy Wisły??

Sorki, cytuję fragment wypowiedzi niejakiego glosik1.[/quote2]
:D wszystko cacy ale jakby tak bez zaczynania nowego save.To było zdanie -żart ;)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.06.2008 23:06    #9
kurcze bo chciałbym coś włoskiego ;) bo ponad pół roku temu objąłem tą reprezentacje ;/ i nie mam za dużego manewru w tym państwie;p brak dobrych młodych włochów, szczególnie w linii pomocy.
Holenderski też by się przydał ;) wcześniej miałem jeszcze filie z Francji ale przerwali współprace ;/

Edit;
Przeczytałem dokładniej wypowiedz "mrjonhs" i akurat ten save jest na patchu 8,0,1 ;/ i właśnie jak odrzucam proponowane mi kluby to muszę czekać do kolejnego sezonu zanim znów bede mógł poprosić;/ dlatego zazwyczaj udaje mi się zapisać przed proponowaniem ich przez zarząd;) ale to i tak prawie nic nie daje bo gdy zobaczysz i wczytasz ze dwa razy to będą się one powtarzały;/

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.06.2008 o godz. 01:42

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.