Klub filialny fm 2007

xpris Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.10.2006, 19:45    Pytanie
Witam.

Niezabardzo znam angielski i nie wiem jak mam zaproponować podpisanie umowy z klubem filialnym. Moze mi ktoś powiedzieć jak to zrobić i jak puźniej wybrać kulub?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
02.10.2006 19:54    #1
Zaufanie (Tam pisze czegood ciebie oczekują w tym sezonie) i masz na dole po lewej prośba do zarządu. I Kliknij coś tam 'filialne'... Lub skopiuj język z FM2006:D

manager999 Proletariat

0
02.10.2006 19:55    #2
dajesz affilited clu w menu głuwnym twojej drużyny - affiliated club - i look for feeder jeśli chcesz znleźć klub słabszy(utrzymanek) lub look for parent jesli mocniejszy(twój żywiciel :)
i po jakimś czasie przychodzą oferty ,naturalnie jeśli zarząd zaakceptuje twą prośbę.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
0
02.10.2006 20:06    #3
Nie zawsze w widoku druzyny jest opcja Affiliates - gdy nie jestes polaczony z nikim, musisz sprawe zalatwic przez Board Room, dostepny z menu Manager lub ekranu Snapshot. Tam znajdziesz opcje Make Board Request - manager999 opisal dobrze, co robic w przypadku klubu satelickiego i klubu patronackiego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution