klub patronacki

uub10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.07.2008, 11:44    Pytanie
gram lechem poznan. czy jest szansa zebym zdobyl jakis klub patronacki pokroju barcelony czy arsenalu lub slabszy??

alienator Młody aktywista

0
23.07.2008 12:15    #10
Można to na swój sposób przyspieszyć chyba :p
wypatrz sobie klub, z którym chciałbyś nawiązać współpracę i chwal jego menedżera co jakiś czas. Ja grając Legią i dobrze wyrażając się o Wengerze co jakiś czas, w drugim sezonie dostałem wiadomość, że Legia i Arsenal nawiązują współpracę ;)

Oczywiście korzyści są ogromne, nie tylko finansowe.

geba90 Młody aktywista

0
23.07.2008 12:16    #11
nigdy nie spotkalem sie ze zmiana decyzji w tej sprawie przez zarzad (czyli 'pozwolenie' na zlozenie prosby), a z nagla decyzje o rozpoczeciu wspolpracy przez zarzad bez skladania prosby tym bardziej, ale sporo ty sie z tym spotkales to nie mam powodu zeby nie wierzyc alwe to jest... niezwykle ;p

ps. wisla z borusia chyba wspolpracuje automatycznie od poczatku gry?

geba90 Młody aktywista

0
23.07.2008 12:18    #12
[quote=alienator]Można to na swój sposób przyspieszyć chyba :p
wypatrz sobie klub, z którym chciałbyś nawiązać współpracę i chwal jego menedżera co jakiś czas. Ja grając Legią i dobrze wyrażając się o Wengerze co jakiś czas, w drugim sezonie dostałem wiadomość, że Legia i Arsenal nawiązują współpracę ;)

Oczywiście korzyści są ogromne, nie tylko finansowe.[/quote]
;o cuda na kiju! a czy w druga strone to tez dziala, bo ja nie chcialbym klubu patronackiego, ale chcialbym miec filialny Znicz Pruszkow ;)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2008 12:18    #13
Właśnie. Nigdy się nie spotkałeś z taką sytuacją i się wypowiadasz w sprawie, w której nie masz zielonego pojęcia.

Dobra, ode mnie EOT bo się robi OT.

geba90 Młody aktywista

0
23.07.2008 12:22    #14
[quote=kerry]Właśnie. Nigdy się nie spotkałeś z taką sytuacją i się wypowiadasz w sprawie, w której nie masz zielonego pojęcia. [/quote]

nigy nie spotkalem sie z sytuacja nawiazania wspolpracy pomimo wczesniejszej niecheci zarzadu do tego pomyslu, a wiedz ze rozegralem wiele sezonow wieloma druzynami ;] czytamy ze zrozumieniem

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.07.2008 o godz. 12:23

alienator Młody aktywista

0
23.07.2008 12:22    #15
No u mnie to raczej przypadek nie było, bo po jakimś czasie Arsenal zaprzestał współpracy, ale niedługo po tym zgłosiła się Barca. Ryjka chwaliłem zdecydowanie rzadziej, ale jednak.

makumba Partyzant

0
23.07.2008 12:37    #16
[quote=alienator]Można to na swój sposób przyspieszyć chyba :p

ja również miałem taką sytuację. grając ŁKS Łódź, miałem dobre stosunki z Markiem Chojnackim, a on był w tym czasie trenerem Pelikana Łowicz. składając prośbę do zarządu o klub filialny dostałem propozycję z Pelikana ze względu na dobre stosunki z menadżerami:D

bsimpson Partyzant

0
23.07.2008 12:58    #17
Wisła ma współpracę z Borussią od początku gry.
W moim przypadku po 3 latach współpraca została zakończona.
Gram Wisła na małej bazie, z grywalna liga niemiecką. W czasie współpracy Niemcy ani razu nie wysłali mi swojego gracza na wypożyczenie. Raz udało mi się wypożyczyć od nich gościa który i tak miał status "do wypożyczenia".

Czy w przypadku innych klubów wygląda to lepiej - to znaczy czy kluby patronackie przysyłały do waszych zespołów jakiś wartościowych zawodników??

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.07.2008 o godz. 12:59

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2008 13:01    #18
Wisła dlatego współpracuje z Borrussią bo tak jest w real life
sposób alienatora rzeczywiscie sie sprawdza w Łecznej dostałem propozycję patronackiego klubu- Milan po tym jak kiedys przed meczem w LM powiedziałem ''niech wygra lepszy'':D
zarząd sobie to zapamiętał:D
i tak troche mnie to ździwiło że dostałem klub patronacki... Łęczna była juz klubem obytym w LM :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.07.2008 o godz. 13:02

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.