Klucz steam allegro

biniu5152 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2012, 14:34    #1
Na jakiej zasadzie polega sprzedaż kluczy na allegro. Czy te klucze są w 100% legalne? Skąd najlepiej kupić legalny steam key. Klucze z alegro są tańsze niż wersje pudełkowe wiec zastanawiam się czy aby nie kopic tylko klucza.

szfedo Przodownik pracy

0
09.11.2012 14:44    #2
Ja kupiłem tylko klucz w normalnym sklepie z grami komputerowymi i po prostu spisali z pudełka i wysłali na maila. Zapłaciłem tyle co za FMa i nie wiem czy te klucze allegrowe są 100% pewne, że tylko ty je będziesz używać.

Damiaoo Młody aktywista

0
09.11.2012 14:55    #3
Ja kupiłem przez allegro od keye.pl i wszystko jest 100% w porządku. Bardzo szybka realizacja niecałe 5 min po wpłacie dostałem maila i sms z kluczem, także mogę polecić.

MUFCFAN Partyzant

0
09.11.2012 15:06    #4
1. Tworzysz konto.
2. Robisz zamówienie na stronce, tam zaznaczasz przelew, lub coś innego.
3. Wpłacasz pieniądze na ich konto (nr konta itp wysyłają Ci na emaila)
4.Gdy dostaną kase na konto to wysyłają Ci zdjęcie kodu na email.

I jesteś szczęśliwym posiadaczem FMa :)
Kupiłem za 87zł na inexus.pl

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.