Kompromitująca skuteczność

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.02.2011, 10:26    Pytanie
Witam
Jest coś dziwnego po zainstalowaniu najnowszej łatki. Moi zawodnicy to kompletni debile. Mam w meczu po 20-30 strzałów na bramkę w tym około 15 celnych a przegrywam mecze 2:0 czy 3:0 gdzie przeciwnik ma 10 strzałów na bramkę w tym 100% skuteczność strzałów celnych czyli 3 strzały celne i trzy gole.

Za każdym razem po meczu napisane żal nie wykorzystanych sytuacji

O co chodzi ?? Co mam zrobić żeby strzelali ??

machaj88 Młody aktywista

0
01.02.2011 10:42    #1
Taka statystyka jest całkiem normalna a wina może leżeć wyłącznie po twojej stronie (no offence), jako managera. Przyjrzyj się swoim napastnikom, przypisanym im rolom, przeanalizuj czy się do nich nadają itd. Spróbuj ustawić prawonożnego skrzydłowego na lewej stronie i na odwrót (często może to zaowocować efektownymi strzałami z dystansu). Przyjrzyj się dokładnie swojej taktyce, wejdź w przygotowania do meczu i sprawdź czy piłkarze już się do niej przystosowali. No i może poczytaj kilka poradników na stronie, może wyciągniesz jakieś konkretne wnioski.

Guezmir Młody aktywista

0
01.02.2011 13:57    #2
Cierpliwości! U mnie tez tak było na początku.
Później się sytuacja unormowała, na pewno pomogła w tym moja nowa taktyka,którą stworzyłem po obczajeniu silnika meczowego z 11.2.
Doszedłem do wniosku, że drużyna jest bardziej bramkostrzelna gdy gra z kontry. Mniej sytuacji podbramkowych, ale za to więcej miejsca pod bramką i więcej okazji na wykorzystanie luk w kryciu rywali. Kontra, mega długie podania, szybkie tempo, plus niemalże nieograniczona swoboda dla graczy z zadaniem "atak" sprawiły, że prowadzone przeze mnie druzyny tracą mało bramek, strzelają sporo i przede wszystkim wygrywają.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.