Witam, mam takie pytanie. Czy dany zawodnik A mając kondycje na poziomie 100-98 będzie grał lepiej aniżeli zawodnik B z kondycją 90% ? Załóżmy, że w tym przypadku zawodnik A ma niższy atrybut wytrzymałości, przykładowo 12. Zawodnik B mieć będzie ten atrybut o 5 oczek wyższy. W takim bądź razie czy kondycja wpływa na jego "forme" skoro np w 20 minucie meczu obaj zawodnicy mieć będą kondycje na tym samym poziomie?
EDIT: Zastanawia mnie to, ponieważ zacząłem karierę Olympiacosem i nie znając połowy składu na pierwsze sparingi poprosiłem o pomoc w wyborze jednego z trenerów. Wybrał zawodników, powiedzmy, że o atrybutach słabszych niż Ci co siedzą na ławce, lecz podkreślił, iż do wyjściowej jedenastki desygnował piłkarzy najlepiej przygotowanych, o najlepszej kondycji.
EDIT: Zastanawia mnie to, ponieważ zacząłem karierę Olympiacosem i nie znając połowy składu na pierwsze sparingi poprosiłem o pomoc w wyborze jednego z trenerów. Wybrał zawodników, powiedzmy, że o atrybutach słabszych niż Ci co siedzą na ławce, lecz podkreślił, iż do wyjściowej jedenastki desygnował piłkarzy najlepiej przygotowanych, o najlepszej kondycji.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 19.09.2009, 21:18
Najnowsze posty