Konfiguracja rozgrywki - liczba lig.

SKP Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2014, 14:47    Pytanie
Witam,
wiem ze na gorze jest juz podobny temat, a pytania podobne do tego jakie ja zaraz zadam pojawiaja sie na forum w ogromnych ilosciach ale...
Moze zaczne po kolei :
Od lat zabieram sie do ponownego zmulania w FM i z braku czasu odkladam to na pozniej ale zawsze meczy mnie ta sama watpliwosc - ile lig wybrac?
Kiedys za mlodu zawsze wybieralem jedna, czyli ta w ktorej gralem.
Niestety od dawien dawna w internecie (takze na tym forum) nie mozna znalezc nic wiecej niz dzisiatki osob z podobnymi problemami(i jakies losowe odpowiedzi).
Wpadlem na taki pomysl: niech kazdy napisze jaki posiada procesor i ram, oraz ile wybraly lig, jak i jaka baze danych. Mam na mysli jednak tylko te osoby ktore rozegraly juz minimum 10-15 sezonow(albo maja doswiadczenie z poprzednich edycji), kiedy liczba nextgenow jest juz znaczna(bo przy mniejszej liczbie to kazdy moze sobie sam sprawdzic jak szybko smiga gra). To sporo ulatwiloby osobom rozpoczynajacym rozgrywke. Napewno ze wszystkich wpisow bedzie mozna wyciagnac samodzielnie wnioski ile ustawic u siebie dla w miare plynnej i komfortowej ryzgrywki.
Na koniec, moznaby takie zestawienie wrzucic gdzies w widoczne miejsce jako taka wskazowke jak oszacowac maksymalna liczbe lig jaka mozemy wybrac na poczatku.
Wtedy zamiast kazdy z osobna pytac o to samo, bedzie mozna zobaczyc jak konfiguruja rozgrywke bardziej doswiadczeni uzytkownicy, oraz patrzac na parametry ich sprzetu oszacowac jak to sie ma do naszego pc-ta.
Pozdrawiam i czekam na odzew z Waszej strony(dzieki za kazdy wpis)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2014 23:45    #1
chyba był taki temat ale jeśli nie to bardzo ciekawy, i szkoda że nikt go nie podjął. Ja niestety mulę na swoim sprzęcie vista plus 2 słabe procki plus 2 GB RAM więc się nie wypowiem bo mam ~7 sezon i muli ostro.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.