Korona Kielce

Dziabor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2013, 15:58    #1
Ktoś gra tym zespołem? Ja ledwo nad strefą spadkową po pierwszej rundzie. Gra obronna tragiczna, wiem, że każdy zrzuca to na silnik gry ale są mecze gdzie potrafię wygrać 3:0, 4:0. Jednak zazwyczaj moje wyniki to 1:3, 1:4, 0:2, raz 0:5 z Lechia. Ktoś znalazł jakiś sposób jak fajnie ustawić linie obrony? Ktoś wynalazł jakiegoś fajnego grajka? Ja ze swojej strony mogę polecić żeby stawiać na Załęckiego. Świetnie się rozwija.

BeKaSiak Partyzant

0
12.11.2013 16:41    #2
W tym FM trzeba ustawiać taktykę pod to co się ma, a nie odwrotnie. Wszyscy twierdzą, że zabójcze są skrzydła owszem to jedyne wyjście na tej łatce, ale u mnie aż tak zabójcze nie są. Musisz sam coś pokombinować i dużo zmieniać np. jak grasz z Legią na wyjeżdzie to wiadoma sprawa, że kontrą jak u siebie z PBB to ofensywa i tak dalej.

Dziabor Partyzant

0
12.11.2013 16:49    #3
rozumiem, ustawiam taktykę pod zespoły. Jednak mając taką słabą grę obronną biorę ofensywę z PBB i trafiają mnie 0:3.... WTF

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.11.2013 o godz. 16:53

therealist Partyzant

0
12.11.2013 20:14    #4
Jakie to prawdziwe w tym sezonie ;) Niestety jeszcze nie gram w 14, ale co u mnie zawsze sie sprawdzało to 4-1-2-1-2. Gdzie boczni obrońcy grają ofensywnie i długie podania na skrzydła. Jeśli chodzi o defensywę to pressing od połowy. ale podpisuje się pod tym co kolega wyżej napisał, każdy mecz nowa zabawa :)
pzdr. Daj znak jak idzie.

kamil_radek Partyzant

0
12.11.2013 20:25    #5
W 2013 gralem tam Karol Angielski wymiatal przez 7 sezonow go mialem jeden z lepszych zawodników w kraju :)

Dziabor Partyzant

0
13.11.2013 02:43    #6
w tym FMie tez Angielski super się rozwija, póki co go wypożyczyłem do Górnika Łęczna na rundę wiosenną, którą własnie zaczynam.

Gregory313 Partyzant

0
14.11.2013 18:55    #7
Korona to nie typowy zespół,też mam problemy z wygrywaniem meczy. Typowa charakterystyka gra w tej drużynie to gra z kontry,jednak skrzydła tpyu Sobolewski ,Kiełb czy boczni obrońcy jak Golański i Lisowski pozwalają grać ofensywnie ze słabszymi drużynami. Jednak kolego mam ten sam problem,potrafię wygrać z Legią grając kontrami 2:1 a potem przegrac z jedną ze słabszych drużyn grając ofensywnie nawet 3 bramkami. Zaczałem bawić się i modyfikowac skład,ustawienie i taktyke meczową ,co spotkanie no i jak narazie nie ma pożądanych efektów,ale myślę ,że z czasem będzie dobrze.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.