Kraj do testowania taktyk oraz klub z niemiec.

Dikej Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.08.2011, 21:06    Pytanie
Siemka !
Mam do was kilka pytan zeby nie zasmiecac postanowilem ze napisze je w jednym wątku :)
1. Jaka jest najlepsza liga do stworzenia wlasniej taktyki i przetestowania jej ? - wiecie chcialbym stworzyc swoja taktyke ktora bede gral w prawie kazdej mojej rozgrywce :)
2.Jaki fajny klub z niemiec polecacie ? - chodzi o typowego sredniaka najlepiej z dobrym budzetem i dobrymi obiektami(baza treningowa , obiekty mlodziezowe,akademia pilkarska) lub moze tez byc sredni budzet ale za to duzo mlodych perspektywistycznych graczy :)
Pozdrawiam

Amikowiec Młody aktywista

0
10.08.2011 21:13    #1
2. Fc 2004 Ingolstadt

Damian907 Partyzant

0
10.08.2011 22:45    #2
Wg mnie określona taktyka może się świetnie sprawdzać w słabszym klubie i zawodzić w silnych ligach (lub na odwrót), tak więc taktykę najlepiej testować w tej lidze w której zamierzasz grać.

Ktoś już na cm rev`ie wspomniał że sensem gdy w Fm jest tworzenie taktyk najlepszych dla aktualnego składu i ja się z tym zgadzam. Oczywiście po sezonie czy dwóch można odpowiednio zamieszać składem pod taktykę, ale tylko prowadząc topowy zespół można od początku dobierać sobie piłkarzy pod taktykę.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 10.08.2011 o godz. 22:47

Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Jose Mourinho Partyzant

0
11.08.2011 00:20    #3
To prawda, kiedyś grając słabym klubem chciałem dobrać piłkarzy do taktyki, ale to nie może się udać. W wielkim klubie ok, masz nieograniczone możliwości jakoś ci się uda, zresztą i skład masz taki szeroki, że możesz grać i skrzydłami i środkiem bo masz wszechstronnych piłkarzy. A teraz porównajmy do słabego klubu, teraz przejąłem klub z szóstej ligi angielskiej i jestem już w drodze do czwartej. A sukcesem jest taktyka dobrana do piłkarzy którzy kopiąc to co im rozrysujesz dobrze będą się czuli, żeby to nie było tak, że ty im pokazujesz schematy a oni patrzą się na ciebie jak na idiotę i zastanawią czy dobrze zrozumieli. OK muszą się zgrać ale już pomijam to. W słabym klubie możesz zapomnieć o dobrych transferach bo nie masz kasy, wolne transfery ok, ale wątpię, że znajdziesz tylu piłkarzy do taktyki bo skład jest tak okrojony, że długo trzeba myśleć jak nimi grać. W dodatku nie każdy będzie chciał grać w twoim klubie. Pomyśl nad taktyką dla swoich podopiecznych, nie znajdziesz uniwersalnej taktyki dla wszystkich klubów, wielu już próbowało z marnym skutkiem :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution