Kredyty

Czikita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.04.2009, 18:32    Pytanie
Witam. W angielskiej lidze Manachester United itd.. mają strasznie duże kredyty i niestety ale troszkę odechciewa to gry w Barclays League. Wiecie może jak to usunąć, aby kluby typu Man. Utd, Liverpool, Chelsea nie były zadłużone?

batata Przodownik pracy

0
03.04.2009 18:34    #1
Tak
No i dajesz delete :)

Czikita Partyzant

0
03.04.2009 23:31    #2
No dzięki ale jak potem te dane zapisać żeby przy odpaleniu łatki 9.10 albo domyślnej gry nie byłoo już tych długów?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.04.2009 23:33    #3
Zapisujesz nową bazę i wczytujesz ją podczas rozpoczynania nowej gry ;)

Czikita Partyzant

0
04.04.2009 10:07    #4
No tak wyskakuje mi tabelka i powiedzmy że na samej górze w nazwie wpisuje Czikita i biorę ok. Edytor się wyłącza ja odpalam FMa, biorę nowa gra i jest tylko do wyboru czy chcę grę rozpocząć z łatki 9.10 (patch) czy z tradycyjnej nowej gry, nie ma nigdzie "Czikita"

najdi013 Partyzant

0
07.04.2009 08:55    #5
Jak masz zainstalowanego Steama to musisz próbowac uruchomic albo przez Steama albo odwrotnie. Chyba że źle zapisałeś bazę. ;)

Sirch Partyzant

0
07.04.2009 09:37    #6
A wybierałeś nowy folder do zapisu swoich danych? Bo ja wybrałem a jak stworzyłem nowa bazę to mi ją utworzyło normalnie w C:/moje dokumenty itd.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
20.04.2009 10:17    #7
[quote=batata]Tak
No i dajesz delete :)[/quote]
No tak ale to jest nieuczciwe :P

Manchester United NAPRAWDĘ jest bardzo zadłużony i osobiście uważam że bardzo dobrze że odzwierciedlono to w FM09 (realizm) bo dzięki temu (wbrew powszechnej opinii ze tak wielkie kluby prowadzi się bardzo łatwo) gra takim klubem jest ciekawa ponieważ można sobie za cel postawić nie tylko zdobycie "ileś tam" razy z rzędu Ligi Mistrzów ale też...spłacenie długów :)

PS. W moim save w FM09 Manchester United (nie gram nim) w sezonie 2015/16 spadł do Championschip a obecnie w roku 2043 znajduje się w League One :/
ALE ... (sprawdziłem) nie ma już długów :P
Z tym że w tym Save nie grałem Manchesterem więc nie wiem "w którym roku wyszedł z długów"... :)

W każdym bądź razie jedynym (uczciwym) sposobem w grze na pozbycie się kredytów jest...ich spłata ;) tzn najlepiej jeśli regularnie odnosi się sukcesy na arenie krajowej i w europie + "brak szaleństw" na rynku transferowym i nie wydawanie kroci na nowych zawodników lecz nabywanie "za grosze" tzw "nieoszlifowanych diamentów" i szkolenie ich na wielkie gwiazdy :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.