Kryzys .... I Problemy

baraneeq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.09.2007, 10:16    Pytanie
Witam Gram Sevilla Juz 2 Sezon i w 1 sezonie mało co niewyleciałem Odpadłem w Lm w fazie Grupowej 4miejsce Przegrałem Puchar Hiszpani Przegrałem Super Puchar i zajełem 11miejsce w Lidze teraz zaczełem 2 sezon i równiez przegrywam w 3meczach gdzie ja bylem faforytem zdobyłem 1 pkt gdzie adu trafił na 1:1 z Karnego i gdy chciałem zobaczyc jak zagra Asystent na Urlopie Uwaga Wygrał z 2 Valencią 2:1!!!!!! a w Nastepnym meczy z Osasuną przegrał 3:0 i w kolejnym z Espaniolem Zremisował 1:1 w ciagu tych 2 sezonów grałem na około 8taktykach zmieniałem je co jakis czas:( Wiec Tu moje Pytanie CO moze Byc Przyczyną Tak Słabych Wystepów Mojej Druzyny CHodz mam Dobrą Pake Naprawde

Megaworior Partyzant

0
03.09.2007 12:58    #10
Najlepiej przygodowac taktyke cw okresie przygotowawczym i rozgrwywac duzo towarzyskich meczow.Rowiez powinienes wystawaic zawodnikow z wyskomimi moralami i dobrze ich motywowac.Nastepna przyczyna moze byc to iz przerowadziles za duzo transferow i zbyt wiele nowych nabytkow gra w pierwszym skladzie.Jesli chodzi o to ze pwoj asystent wygral z Valencja 2:0 a zremisowal nastepny mecz 1:1 moze to byc wina tego iz nie zanazaczyles opcji w urlopie by uzywal aktualniej taktylki poprostu jeden mecz sie udal drugi nie.

Mieszko Partyzant

0
03.09.2007 13:36    #11
Graj diamentem, pokombinuj nad treningiem, weź pokupuj jakieś dobre talenty. Według mnie to częste zmiany taktyki są powodem porażek.

Yodassss Młody aktywista

0
25.09.2007 19:45    #12
To jest nic ... Ja gram tą samą taktyką 9 sezon (nie wciskajcie kitu, że przeciwnik mnie ropracował -_-). Wszystko szło dobrze, raz gorzej, ale ogólnie nieźle. I nagle zdarza się seria meczów ... 2:2. Wygrywam 2:0. Przeciwnik nie oddał strzału na bramkę. Przychodzi druga połowa. Prę ostro na bramkę, bramkarz przeciwnika ocena 10, napastnicy wykorzystują jedyne dwie okazje i nagle 2:2 O_O Czasem się zdarza nawet 2:3 :/ I to tak od kilku meczów z rzędu ...

Yodassss Młody aktywista

0
25.09.2007 19:48    #13
Gram właśnie diamentem. Ale nie takim, jak na tej stronie, tylko 4-1-2-1-2 ;] I to jest kariera od Conference North do Premiership ...

Bartez Przodownik pracy

0
26.09.2007 17:04    #14
Miałem ten sam problem.............do dzisiaj. Rozmowy motywacyjne przeprowadzał mój asystent, więc ustawiłem że ja je będę przeprowadzał. Ale najważniejsza rzecz, to zmieniłem teningi. A gram już 7 sezon jedną taktyką, co jakiś czas lekko modyfikowaną, w zależności od potrzeb. I o dziwo pomogło, po serii kilku meczy bez wygranej odniosłem 4 zwycięstwo z rzędu. Więc problemem też może być trening.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.