Kryzys formy

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.08.2009, 15:56    Pytanie
Po dobrym debiutanckim sezonie, 6 msc w lidze, w następnym wiedzie mi się mooocno ciężko. Remisy ze słabszymi tanie porażki, mimo wysokich morali i w porozumieniu piłkarzy kolektywu . Gram 4-4-2 z OPP i OPL, jest możliwość, że FM rozgryzł taktykę? Nie mam czasu na analizowanie przeciwnika toteż gram dla zabawy głównie jedną taksą i o ile tottenhamem udało mi się ugrać dużo o tyle Lorientem mimo wzmocnień (Marquinhos, Echiejle) gram słabiej niż w poprzednim sezonie. I po prostu mają kryzys i jakoś dadzą rade z tego wyjść czy po prostu mam za słaby skład aby nie bawić się w analizy?
gram tak:
Delgado - Echiejle Gioda Shilla Borbon - Ochirosii Petre Skjelbred Russotto - Marquinhos Bruno Moraes

najdi013 Partyzant

0
20.08.2009 16:10    #1
Zmień taktykę lub tylko polecenia taktyczne, bo FM mógł rozgryźć Twoją taxe.

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
0
20.08.2009 16:14    #2
Spróbuj rotacji składem.

szfedo Przodownik pracy

0
20.08.2009 16:22    #3
Rotacja w sumie jest, bo jak ktoś zdycha kondychą to jest zmiana, więc co mecz zmiana kilku piłkarzy, natomiast taktyka non-stop ta sama więc może i rozgryźli. Najgorsze, że wszyscy maja pomniejsze problemy związane z pozycją klubu, uważają że stać nas na więcej, a niektórzy stracili we mnie wiarę, może to być przyczyną kryzysu? A może chodzi o język bo tylko kilku piłkarzy zna francuski, a reszta portugalskie, angielskie?:P

Spinx Młody aktywista

0
20.08.2009 16:22    #4
Grasz zapewne tą samą taktyką... Musisz zmieniać taktykę co jakiś czas.. najlepiej na wyjazdach grać bardziej defensywnie..:) Ja mam 3 taktyki na sezon:)

Język też ma znaczenie:P ale tutaj chodzi o to, że grasz ta samą taktyką.. Pozmieniaj coś:) (ostrzegam, zbyt częste zmiany taktyk nie wróża niczego dobrego...najlepiej w okresie przygotowawczym posrpawdzać różne taktyki:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.08.2009 o godz. 16:24

Użytkownik uznał post za pomocny

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
0
20.08.2009 16:25    #5
Spróbuj podpisać nowe kontrakty. Wtedy morale zawodników powinny pójść w górę, a co za tym idzie i gra powinna się polepszyć.

Spinx Młody aktywista

0
20.08.2009 16:27    #6
Ale on nigdzie nie napisał, że ma problemy z moralami:P Pomniejsze problemy nie zawsze odbijają się na moralach.. moi zawodnicy mieli znakomite a narzekali:>

Zmień taktykę:)

patryk11 Przodownik pracy

0
20.08.2009 16:28    #7
Spróbuj zmienić taksę, albo polecenia dla drużyny dla tej taktyki zmienić. Tylko przy tych poleceniach nie za mocno!

Spinx Młody aktywista

0
20.08.2009 16:31    #8
I dodam jeszcze, że jak grałeś długo jedną taktyką.. to ciężko będzie się przerzucić na inną.. Zwykle zajmuje to parę meczów.. i najlepiej to zrobić w sparingach;) Życzę powodzenia:D

I radzę pamiętaj o indywidualnych poleceniach dla graczy... Popatrz jakich masz... i co potrafią:) i pod nich ustal taktykę:) (to naprawdę nic trudnego:P) No i kluczem do sukcesu jest trening;] i trenerzy:D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.08.2009 o godz. 16:36

Użytkownik uznał post za pomocny

szfedo Przodownik pracy

0
20.08.2009 20:22    #9
Ok spróbuje po meczu Leszka i powiem jakie efekty ;)

ps a jakie macie rady na zneutralizowanie strzałów z dystansu? Bo np gram z Sochaux i oni 29 strzałów, ale tylko 4 celne. Asystent mówi, że przeciwnik oddał pełno strzałów w tym większość z dystansu i powinniśmy coś z tym zrobić. I co się da z tym zrobić?:P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.