Który puchar we Francji i Anglii da UEFE?

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2008, 22:13    Pytanie
Który puchar we francji i który w anglii da puchar uefa i jak to jest z tym, że skoro np 5 miejsce w lidze daje uefe, to jak to jest ze zwycięzcą pucharu? i jak sie sprawdza w grze te nagrody za puchary, typu uefa, intertoto?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

nyczu Partyzant

0
07.12.2008 22:17    #1
Wygrasz,to się sam przekonasz.
Lepiej walczyć na 2 frontach,w końcu jakieś pieniądze są za to;)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.12.2008 22:22    #2
[quote=Szobinho]Który puchar we francji i który w anglii da puchar uefa i jak to jest z tym, że skoro np 5 miejsce w lidze daje uefe, to jak to jest ze zwycięzcą pucharu? i jak sie sprawdza w grze te nagrody za puchary, typu uefa, intertoto?[/quote]

W Anglii FA Cup daje UEFA. Carling Cup chyba też, ale eliminacje. Pewien nie jestem.

Jeśli zajmiesz np 5 miejsce i wygrasz FA Cup, to 7 drużyna dostaje miejsce w UEFA.

[quote=nyczu]Wygrasz,to się sam przekonasz.
Lepiej walczyć na 2 frontach,w końcu jakieś pieniądze są za to;)[/quote]

Pieniądze?

Próbuj grać w lidze, Carling Cup, FA Cup i do tego LM. Piłkarze, jeśli nie będziesz przeprowadzał odpowiedniej rotacji, w połowie sezonu wysiądą.

Szobinho Młody aktywista

0
07.12.2008 22:23    #3
hehe, ale nie chce mi sie grać PSG kolejnego sezonu, jak nie bedzie uefy, ponieważ mam ofertę z Athleticu Bilbao, który ma zagwarantowaną LM :D a został mi tylko jden puchar :)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Przemo Partyzant

0
07.12.2008 22:23    #4
W Anglii oba - zwyciezcy Pucharu Anglii i Pucharu Ligi graja w Pucharze UEFA.
We Francji na pewno Puchar Francji.

nyczu Partyzant

0
07.12.2008 22:27    #5
[quote2=Yodarj]Pieniądze?

Próbuj grać w lidze, Carling Cup, FA Cup i do tego LM. Piłkarze, jeśli nie będziesz przeprowadzał odpowiedniej rotacji, w połowie sezonu wysiądą.[/quote2]
A co ty grasz tylko w lidze.?
Ja się staram budować szeroką i równą kadrę,która będzie walczyła na wszystkich frontach.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.12.2008 o godz. 22:28

0
07.12.2008 22:31    #6
[quote3=nyczu][quote2=Yodarj]Pieniądze?

Próbuj grać w lidze, Carling Cup, FA Cup i do tego LM. Piłkarze, jeśli nie będziesz przeprowadzał odpowiedniej rotacji, w połowie sezonu wysiądą.[/quote2]
Ja się staram budować szeroką i równą kadrę,która będzie walczyła na wszystkich frontach.
[/quote3]

Ja gram w lidze i trzech pucharach (5 liga angielska).

Tam raczej ciężko zbudować szeroką i przede wszystkim równą kadrę.

Mimo to, daleko zaszedłem w FA Cup, wygrałem Angielski Puchar Conference i FA Trophy oraz awansowałem z 6 ligi angielskiej.

Ale pod koniec sezonu piłkarze kolokwialnie powiedziawszy - zdychali.

nyczu Partyzant

0
07.12.2008 22:35    #7
[quote4=Yodarj][quote3=nyczu][quote2=Yodarj]Pieniądze?

[/quote3]

Mimo to, daleko zaszedłem w FA Cup, wygrałem Angielski Puchar Conference i FA Trophy oraz awansowałem z 6 ligi angielskiej.

[/quote4]
Ja miałem ostatnio podobnie jak grałem Sheffield Utd,ale tutaj mogłem dokonać kilku transferów.Tylko jak na ligę angielską żeby zbudować równy zespół grający w każdych pucharach trzeba mieć kasy jak lodu.

0
07.12.2008 22:42    #8
[quote5=nyczu][quote4=Yodarj][quote3=nyczu][quote2=Yodarj]Pieniądze?

[/quote3]

[/quote4]
Ja miałem ostatnio podobnie jak grałem Sheffield Utd,ale tutaj mogłem dokonać kilku transferów.Tylko jak na ligę angielską żeby zbudować równy zespół grający w każdych pucharach trzeba mieć kasy jak lodu.[/quote5]

Nie trzeba.

Już teraz, będąc w 5 lidze, mam w miarę wyrównany skład.

Po tym sezonie powinienem mieć już wyrównaną kadrę, a potem już z górki ;)

Bartez Przodownik pracy

0
13.12.2008 13:59    #9
W Anglii Puchar Anglii i Puchar Ligi i we Francji tak samo, P. Francji i P. Ligi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution