Witam. Zjawiam się o tej późnej porze, by zadać Wam, drodzy użytkownicy ważne pytanie. Czy kupno klucza do FM'a 13 (do którego się w końcu przekonałem) na pewnym portalu aukcyjnym z ręką w logu za mniej jak 5 dych (te z automatu, za około 40 PLN) jest bezpieczne? I czy mam wtedy pewność, że nikt mi nie ukradnie konta/danych? Słyszałem, że te super-tanie "keye" to pic na wodę (czyli łączymy się w 1000 osób do jednego serwera i usiłujemy grać z jednego konta), konto na steamie łatwo jest ukraść, może chociaż te keye są sprawne?
Komentarze pozytywne, choć jakoś to nie chce za bardzo do mnie trafiać - zawsze można mieć podłożonych koleżków. Nie ukrywam, że nie przelewa mi się, nie dam rady wyciągnąć większej ilości hajsów z domu, zbliża się sesja a ja chciałem jeszcze coś sobie z życia raz na jakiś czas uszczknąć, zamiast ciągle wkuwać.
Komentarze pozytywne, choć jakoś to nie chce za bardzo do mnie trafiać - zawsze można mieć podłożonych koleżków. Nie ukrywam, że nie przelewa mi się, nie dam rady wyciągnąć większej ilości hajsów z domu, zbliża się sesja a ja chciałem jeszcze coś sobie z życia raz na jakiś czas uszczknąć, zamiast ciągle wkuwać.
Najnowsze posty