Legenda

Dominikmksklb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2012, 20:31    Pytanie
Cześć!
1.Co musiałbym zrobić żeby jako manager stać się legendą klubu?
2.Co musi zrobić zawodnik żeby stać się legendą klubu? Mam takiego co gra w moim klubie już 10 sezon jest kapitanem od początku, to ŚP w około 270 meczach ma 75 bramek i tyle samo asyst.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.

Valdi91 Młody aktywista

0
10.07.2012 21:43    #1
1. Wygrywać, wygrywać, i jeszcze więcej wygrywać. Nie wiem czasem, czy angaż w sprawy klubu nieco nie pomoże. Sprawy typu rozbudowa bazy treningowej by podnieść prestiż, modernizacja obiektów młodzieżowych, dla zapewnienia klubowy solidnych juniorów, rok roczne zwiększanie nakładu na szkolenie najmłodszych, oraz rozbudowa bądź budowa nowego stadionu, by podnieść klubową reputację, a także zapewnić komfort oglądania meczów większej ilości fanów. No i tam rozbudowa siatki wyszukiwania juniorów i poziomu scoutingu w klubie. Po prostu angaż we wszystkie możliwe aspekty funkcjonowania klubu. Choć nawet jeśli ma to jakiś wpływ, to i tak najważniejsze są trofea.

2. Nie wiem, ale z pewnością musi być ulubieńcem kibiców, grać w klubie X lat, może jeszcze jakieś specjalne osiągnięcia z zespołem. Nie wiem, nigdy nie zwróciłem uwagi, czy mi któryś z moich obecnych grajków przeszedł do legendy klubowej, ale wątpię, bo nigdy nie prowadziłem jednego klubu dłużej niż 3 lata. W Twoim przypadku nie potrafię pomóc.

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 10.07.2012 o godz. 21:48

buczek93 Młody aktywista

0
10.07.2012 21:55    #2
U mnie Aguero stał się legendą, bo nastrzelał mnóstwo goli (także w derbach i spotkaniach o wielką stawkę). Myślę że właśnie zawodnicy, którzy walnie przyczyniają się do zdobywania największych trofeów. Jak zawodnik gra w meczach o dużą stawkę (derby, finały pucharów) ?

Valdi91 Młody aktywista

0
10.07.2012 22:06    #3
Coś mi przyszło do głowy: Kibice zawsze na koniec sezonu wybierają Piłkarza Roku wg nich. Może jeśli piłkarz zdobędzie tą nagrodę ileś razy, staje się klubową legendą.

Amikowiec Młody aktywista

0
10.07.2012 23:28    #4
o ja się podpinam pod temat z legendarnym menago, bo miałem np., że w Warcie Poznań wystarczył mi mistrz kraju, a obecnie w Kolonii sezon temu wygrałem wszystko co możliwe jest do wygrania w Europie + (gdyż przyszedłem do klubu na pocz. 2013 roku, a więc w połowie sezonu 12/13) klub był w strefie spadkowej i wyciągnąłem koniec końców wicemistrza Niemiec (comeback na miarę Lenczyka i Śląska w sezonie 2010/2011 :)), a na dodatek wygrałem Puchar Niemiec i w 2015 roku wciąż jestem tylko ulubieńcem, a kroczę drogą do obrony potrójnej korony (a prócz tego na pocz. sezonu wygrałem SPE i w grudniu KMŚ). Zainwestowałem także we wszystkie askepty szkolenia, tak że Barca by się nie powstydziła moich obiektów treningowych :)

Valdi91 Młody aktywista

0
11.07.2012 00:18    #5
W lepszych klubach chyba trzeba wygrać znacznie więcej. Ja w Tottenham'ie w ciągu 3 lat wygrałem 7 znaczących trofeów, a mimo to i tak byłem tylko ulubieńcem.

Dominikmksklb Partyzant

0
11.07.2012 11:58    #6
Meczów derbowych to ja raczej nie mam, w ważnych meczach gra różnie w niektórych coś strzeli albo ma asystę a w innych nic specjalnego.
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution