Liga europejska w lidze portugalskiej.

oski226 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2010, 16:30    Pytanie
Witam wygrałam portuglaki PUCHAR LIGI i wyskoczyło mi w we wiadomościach że awansowałem w przyszłym sezonie do ligi europejskiej mimo że w zasadach tej ligi pisze "zależnie od rozgrywek PUCHARU PORTUGALII" .(podobnie jak w lidze polskiej)
czyli ja nie powinienem tam grać bo w pp odpadłem wcześniej a liga się jeszcze nie zakończyła i nie zapewniłęm sobie gry w l e . Więc czy jest to błąd czy ktoś już się czymś takim spotkał.
ps. może się za bardzo czepiam ale Śląsk też nie grał w tym sezonie w LE (wygrał PLP)

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.01.2010 16:38    #1
Widocznie wygranie Pucharu ligi Portugalskiej zapewnia udział w Lidze Europy.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

RIDS Partyzant

0
26.01.2010 16:40    #2
Będziesz grać przynajmniej w LE, ale jak wygrasz ligę, albo zajmiesz drugie miejsce, to będziesz grać w LM, a do LE zakwalifikuje się drużyna, która była jako pierwsza w tabeli ligowej, po za pucharami europejskimi. Być może w Portugalii jest inaczej niż w Polsce. Przez PLP się nie awansuje do LE, tylko przez PP.
Pozdro

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.01.2010 o godz. 16:42

Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

techniczny Młody aktywista

0
27.01.2010 08:19    #3
pewnie dlatego, że zwycięzca Pucharu Portugalii zapewnił sobie udział w Lidze Mistrzów zajmując dobra lokatę w tabeli. Liga Mistrzów zawsze ma pierwszeństwo przed Europejską. pewnie w Portugalii są inne zasady i w Lidze Europejskiej z ramienia zdobywcy krajowego pucharu startuje w takim wypadku zdobywca Pucharu Ligi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution