liga francuska zespół rezerw

szwejas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.04.2012, 19:40    Pytanie
Witam. Właśnie zacząłem nowy sezon we Francji i pojawił się problem z drużyną rezerw. Tak jak w zeszłym sezonie, gra w CFA C, już 3 mecze rozegrała, tylko że w tym sezonie nie widzę informacji o jej meczach. Wchodzę na terminarz rezerw, widzę wyniki, ale nie ma nic w szczegółach, nawet strzelców bramek. Zawodnicy będący w rezerwach grają w niej, widać to w ich historii, ale zawodnicy 1. zespołu udostępnieni do gry w rezerwach w niej nie grają, co jest dla mnie frustrujące. Mam 2-3 zawodników którzy obecnie nie łapią się do 1. zespołu, są na wypadek kontuzji, więc udostępniłem ich drużynie rezerw by nie stracili ogrania. Jak przesunę ich do rezerw, to się buntują, że są za dobrzy itp. W zeszłym sezonie nie miałem takiego problemu, kogo udostępniłem rezerwom ten grał w CFA C. Czy jest na to jakieś lekarstwo?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

szwejas Partyzant

0
12.04.2012 20:23    #1
podbijam

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
12.04.2012 21:24    #2
Nie grają dlatego ze po prostu trener rezerw ich nie wystawia pozwalniaj trenerow od rezerw i sam ustalaj sklad, albo po prostu juz jest w skladzie wiecej niz 3 graczy powyzej jak sie nie myle 21,22 roku zycia i nie moga grac. Pozdrawiam, licze na plusa :D

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 12.04.2012 o godz. 21:32

CR7

hera Młody aktywista

0
12.04.2012 23:21    #3
plus

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.