Barcelonie się remontada z żenadą pomyliła. Dobiegł końca kilkuletni okres cmokania "znawców" i oportunistów nad Barca, że to panie więcej, niż klub, że boski Messi, że la Massia, tikitaka i w ogóle cud, miód i różowe bąbelki hahahaha. Przykro było patrzeć. Kto w taki żałosny sposób odpadł z LM? To jest kompromitacja w pełnym znaczeniu tego słowa. Nie wierzę w to, że FC Hollywood zagrali tak dobrze. To raczej Barcy kompletnie brakło motywacji, bo umiejętności przecież mają do cholery. Na miejscu Tito podałbym się natychmiast do dymisji. Teraz będziemy mieli równie "wspaniały" okres, bowiem "znawcy" i oportuniści będą cmokać nad "wielkim" Bayernem, że to najlepiej zarządzany klub, że mądra polityka, że wychowankowie i tralalala
![:) :)](/upload/emots/smiley2.gif)
. Btw udzieliło się nawet moderatorowi na pewnym portalu, który doszedł do wniosku, że obrażam bawarskich pyszałków konsekwentnie nazywając ich FC Hollywood i wypominając wykupywanie najlepszych zawodników z innych klubów Bundesligi. Odblokował mi konto dopiero po tym jak uświadomiłem go, że FC Hollywood to przydomek , który sami sobie nadali
![:) :)](/upload/emots/smiley2.gif)
. Mam jednak cichą, diabelską nadzieję, że Guardiola stanie się słabym ogniwem tego klubu, bo jakby zapomnieli, że lepsze jest wrogiem dobrego, a niedługo będą mieli problem jak upchać wszystkich w składzie, po tym jak wykupią całą Bundesligę. Josef potrafi zepsuć atmosferę w drużynie i wystarczy przeczytać jego biografię, żeby się o tym przekonać. Zatem serdecznie życzę Bawarczykom, żeby sromotnie przejechali się na tym pędzie do absolutnej dominacji, chociaż wątpię, czy to wyleczyłoby ich pychę.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.05.2013 o godz. 11:36
Najnowsze posty