Jako, że jestem na końcu pierwszego sezonu Arsenalem i sam gram 451 to pozwolę sobie zabrać głos. Przestudiowałem skład Liverpoolu u siebie i powiem tak. Grają 451, Suarez w 23 meczach ma 11 bramek, co uważam za mierny wynik, ale do rzeczy. Z tych 2 OGP, ustawiłbym 1, a mianowicie Aggera, ma lepsze atrybuty od Skrtela, jeśli masz dobrze zbudowany sztab to coś może z niego być (sam powiem, że u mnie większość piłkarzy na kilka kolejek przed końcem 1 sezonu już ma potencjał na poziomie 5 gwiazdek, a zmiennycy 4.5). Z 2 SN, zastanowiłbym się może, który powinien grać jako skrzydłowy? Kwestia też tego, jak mają ustawione instrukcje wszyscy gracze odpowiedzialni za kreowanie akcji itd. może coś namieszałeś i dlatego Suarez dostaje mniej piłek ?
Dla porównania i przemyślenia, gram 451, zamiast OGP mam ŚO , zamiast DP mam CR, zamiast SN mam 2xS i u Ciebie jest WN, u mnie LPK
Skrzydłowi:
Oxlade - 16(11), 7 bramek, 7 asyst
Walcott - 30(2), 6 bramek, 13 asyst
Nem - 12(4), 0 bramek, 4 asysty (czasem gra jako SN)
Heung - Min - 22(7), 6 bramek, 8 asyst (j/w)
Podolski (obecnie na wypożyczeniu w Porto, do którego odejdzie po sezonie) - 8, 5 bramek, 1 asysta
LPK:
Giroud - 27(6), 25 bramek, 2 asysty
Falcao - 11, 7 bramek, 2 asysty
Abel Hernandez - 6(10), 4 bramki, 1 asysta
Dodatkowo środek pomocy też gra dobrze. Ja np. jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o ilość bramek, ba mam nawet pewien niedosyt, bo były mecze, w których ich ilość powinna być większa. Sprawdź wszystko, instrukcje dla drużyny, dla graczy, zastanów się czy tak chcesz, aby grali Twoi piłkarze, kombinuj aż się uda i z fartem!
Najnowsze posty