LM + reputacja = SZOK

danekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2005, 23:34    Pytanie
wygrałem lige mistrzów WISŁĄ KRAKÓW W 3 SEZONIE i ni mi to nie dało ponieważ patrzę na moją reputację i klubu i sie zdziwiłem dlaczego ona nie podniosła sie ???????????? czy idzie ją jakoś zrobić ???????????? a jak nie idzie czy jest odpowiedni program do tego???????

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
06.07.2005 09:16    #1
Faktycznie, nawet po zdobyciu LM jakimś słabym klubem reputacja mu się nie podnosi. Jest to dość denerwujący bug, gdyż teoretycznie prowadzisz najlepszy klub Europy, a nie chcą do ciebie przechodzić nawet średni zawodnicy. No cóż, programiści z SI Games obiecują, że ten bug zostanie naprawiony w FM 2006 i miejmy nadzieję, że tak faktycznie się stanie.
myspace.com/marneszanse

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
06.07.2005 10:24    #2
link jest rzeczywiscie w ktoryms z pytan, natomiast program nazywa sie FM Modifier

vicomino Proletariat

0
07.07.2005 14:12    #3
ja zdobylem LM zespolem West Ham i reputacja skoczyla na kontynentalna. moglem sprowadzac do klubu najwieksze gwiazdy.

Szamaj Proletariat

0
09.07.2005 21:42    #4
Przeca FM Modifiler to nie edytor czasu rzeczywistego ! CO tym chcesz zadzialac ? Chyba tylko przewidziec ze nasz klub zdobedzie LM i zwiekszyc sobie reputacje juz na starcie, co dla mnie jest w sumie bez sensu. :)P

MonthlyPythoNZ Proletariat

0
10.07.2005 13:41    #5
Siema, czu mozecie zmieniac reputacje tym FM Modifiler ??? Jak ja proboje to wyskakuje blad National address error ??? wiecie co jest grane ??

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.