LM seedings - bug

Poslo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.08.2010, 14:19    Pytanie
IV runda, grupa mistrzowska, gralem Lechem na najnowszym patchu, z uaktualnieniem Revolution i wystapil taki blad, ze zespoly ze wspolczynnikiem 5,xy mialy chyba przesuniety przecinek o jedna w prawo i nagle zyskiwaly 5x,y, przez co team z Irlandii bodajze byl rozstawiony... Jesli to znany bug to skasujcie temat :P

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
27.08.2010 15:00    #1
Pokaż screena, bo ja sprawdzałem update i nic podejrzanego nie zauważyłem.
lucasinho.blox.pl

Poslo Partyzant

0
27.08.2010 16:36    #2
Nie mam screena i nie dam rady zrobic, bo sejwa nie mam. Nie twierdze od razu, ze to wina update - ot tak raportuje, ze znalazlem cos takiego, bo zniechecilo mnie to do na nowo zainstalowanej gry...

Dokladnie wygladalo to tak, ze wszedlem w pokaz losowania, i spojrzalem na rozstawienie, ktore wydalo mi sie dziwne - potem sprawdzilem rankingi i wyszlo tak jak pisalem. Bardzo drazniacy detal gdy gra sie polska druzyna...

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
27.08.2010 16:43    #3
Rankingi są zawarte w updacie i aktualizowałem je, i co prawda możliwe jest to że gdzieś się pomyliłem, omsknął mi się palec czy cokolwiek, ale nikt wcześniej na to się nie skarżył, sam też sprawdziłem i nie ma z tym problemu.

Wczytywałeś jakieś inne update'y?
lucasinho.blox.pl

Poslo Partyzant

0
27.08.2010 23:14    #4
Byla roznica miedzy rankingiem w menu World (czy gdzie to tam jest:D) , a rankingiem podanym przy losowaniu. W pierwszym przypadku bylo wszystko ok, jesli chodzi o zespoly ktore mialy brac udzial w losowaniu, ale wlasnie rozstawienie bylo robione w ten sposob, ze nagle zespolom ktore mialy kilka punktow przesuwany byl przecinek o jedno miejsce w prawo (tylko przy okazji tego losowania, sam ranking w innym menu byl ok caly czzs). I taki bodajze Bohemians z Irlandii zamiast 5 mial piecdziesiat pare i byl pierwsza rozstawiona druzyna...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution