Lojalność piłkarza

boo68 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2013, 15:01    Pytanie
Mam pytanie.
Mam w zespole newgena, ma lojalność na 20 i mój klub jest jego ulubionym. Gość jest naprawdę dobry. Problem jest taki, że gram w niskiej lidze. Moje pytanie brzmi: czy ten jegomość nie będzie narzekał i się obrażał, czy nie będzie nalegał żeby go puścić gdy zaczną się nim interesować lepsze kluby, albo nawet te z górnej czy najwyższej półki? Czy uda się go zatrzymać choćby nie wiem co? Miał ktoś taką sytuację?

wczesny Partyzant

0
16.09.2013 15:21    #1
1. Ustaw za niego wysoką cenę, jak będzie marudzić to powiedz, że nie docenia swojej wartości.
2. Jak będzie chciał odejść to obiecaj jakieś trofeum, oczywiście musi to być wykonalne.
3. Staraj się podpisywać nowy kontrakt wcześniej, np. 2 lata przed końcem, zawsze w razie mocnego focha ze strony piłkarza, można coś jeszcze zarobić lub ma się trochę czasu, żeby mu się odmieniło.
4. Nie ma ludzi niezastąpionych :)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 16.09.2013 o godz. 15:22

piotrp504 Partyzant

0
17.09.2013 18:38    #2
są piłkarze lojalni swojemu klubowi i będę go reprezentować do końca kariery są też karierowicze że za kasiorkę sprzedadzą własną babcię
ja próbowałem na silę zatrzymać Hamsika i mi się nie udało obiecałem mu trofea lepszy kontrakt .przyszła oferta z man city za 40 mlm tyle miał odstępnego w euro w ciągu jednego dnia straciłem filar zespołu ale za tą kasę kupiłem Isco i Sarabię i jest git nie ma ludzi nie zastąpionych

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.09.2013 o godz. 18:40

Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution