Dzisiaj otrzymałem paczuszkę z FM2009, zainstalowałem na laptopie i lipa. Nawet się nie włącza. Wyskakuje że za słaba karta graficzna (myślałem że jak FM08 mi działa to i 09 będzie ale przy wyłączonym trybie 3D ). Przykra niespodzianka ale na szczęście mieszkam na stancji ze znajomymi i jest drugi laptop z lepszą kartą. Zainstalowałem FM i odpalił ale przy wczytywaniu lig wyskoczył błąd pliku fm.exe. Za drugim razem wszystko się wczytało ale nie wiem na jak długo i czy raptownie mnie nie wywali.
Kupuje człowiek orginał i tyle problemów i bugów.
Czy miał ktoś taki problem i czy patch to naprawia (właśnie zna ktoś jakiś link do patcha ale taki z którego będzie można wznawiać download bo od czasu do czasu laptop gubi sygnał z siecią wf-fi i nie mogę ściągnąć do końca (np. z rapidu)
Aha i jak to jest z polską ligą błąd jest tylko po pierwszym sezonie czy non stop co sezon?
Dzięki za odp. Pozdro
Kupuje człowiek orginał i tyle problemów i bugów.
Czy miał ktoś taki problem i czy patch to naprawia (właśnie zna ktoś jakiś link do patcha ale taki z którego będzie można wznawiać download bo od czasu do czasu laptop gubi sygnał z siecią wf-fi i nie mogę ściągnąć do końca (np. z rapidu)
Aha i jak to jest z polską ligą błąd jest tylko po pierwszym sezonie czy non stop co sezon?
Dzięki za odp. Pozdro
Najnowsze posty