Małe problemy z FM

stiop Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2008, 15:07    Pytanie
Dzisiaj otrzymałem paczuszkę z FM2009, zainstalowałem na laptopie i lipa. Nawet się nie włącza. Wyskakuje że za słaba karta graficzna (myślałem że jak FM08 mi działa to i 09 będzie ale przy wyłączonym trybie 3D ). Przykra niespodzianka ale na szczęście mieszkam na stancji ze znajomymi i jest drugi laptop z lepszą kartą. Zainstalowałem FM i odpalił ale przy wczytywaniu lig wyskoczył błąd pliku fm.exe. Za drugim razem wszystko się wczytało ale nie wiem na jak długo i czy raptownie mnie nie wywali.

Kupuje człowiek orginał i tyle problemów i bugów.

Czy miał ktoś taki problem i czy patch to naprawia (właśnie zna ktoś jakiś link do patcha ale taki z którego będzie można wznawiać download bo od czasu do czasu laptop gubi sygnał z siecią wf-fi i nie mogę ściągnąć do końca (np. z rapidu)

Aha i jak to jest z polską ligą błąd jest tylko po pierwszym sezonie czy non stop co sezon?

Dzięki za odp. Pozdro

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2008 15:11    #1
Co do patcha zainstaluj sobie akcelerator pobierania i bedzie można wznawiać pobieranie. Pobierzesz go stąd: http://www.downl(...)10037157

Co do błędu fm.exe zainstaluj wszystko to co jest tutaj:
http://www.cmrev(...)FAQ.html

A ten bug z ligą polską jest co rok, ale nowy patch go poprawi, tylko że trzeba na niego poczekać, więc ligi polskiej raczej nie ma sensu grać

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 22.11.2008 o godz. 15:17

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution