mam pare pytan napisze je w jednym temacie:

kaiser_chief Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2011, 16:46    Pytanie
PIERWSZE czy tez tak macie ze 30 strzalow na przeciwnika przeciwnik np jeden albo dwa i przegrywam 1:0 no szlag mnie trafia macie tak? i to co pare
meczow
DRUGIE zawodnik wezmy np cristianio ronaldo zbliza sie do trzydziestki (wiek) i zarabia teraz powiedzmy te 250 000 euro i uwaga. przedluzam kontrakt i
dziad chce WIECEJ pieniedzy czyli np 300 000 eurosow no zal pytam sie gdzie tu realizm tak samo jest w wieku 32 lat
TRZECIE jak gracie np final ligi mistrzow to jak przegrasz to ladujecie z pworotem dopoki nie wygracie? hehe ja tak kiedys tylko robilem teraz juz nie
CZWARTE PYTANIE czy ktos gra w quaka jak gra to napsizcie swoje nicki pozdrawiam serdecznie jak mi sie cos przypomni to jeszcze napsize pytania

Sztaficer Młody aktywista

0
19.08.2011 16:51    #1
1. Czasami się zdarza, ale nie aż tak. To zależy od wahań formy. Możesz mieć przewagę, ale Twoi zawodnicy gorsze dni przez co nie trafią za Chiny Ludowe do siatki przeciwnika, a on właśnie jednym przypadkowym strzałem z 30 metrów ustali wynik spotkania.
2. Każda gwiazda ma swoją cenę. Wiek 32 lat to nie taka starość, po prostu CR7 może zrobić się słabszy fizycznie, ale przynajmniej w FM`ie będzie dalej czarował. Jeśli nie chcesz mu płacić, Twoja sprawa.
3. Nie, S&L (Save&Load; Zapis i Wczytanie) to najgorszy obok FMRTE czit. Z "narzędzi szatana" używam tylko GS, S&L używałem ostatnio w CM`ie 2003/04, czyli jak miałem 10 lat. ;P
4. Nie nie gram w kłaka.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.08.2011 o godz. 17:00

Mar1992 Przodownik pracy

0
19.08.2011 16:57    #2
A co to quak? Mój fryzjer gra w quaki, ale jego nicka Ci nie podam. :)

kaiser_chief Partyzant

0
19.08.2011 16:59    #3
mar to taka gra quake lice com a kiedys quake 3
sztaficer dzieki za normalne odpowiedz

Mar1992 Przodownik pracy

0
19.08.2011 17:04    #4
Wiem! Robię sobie to, co kura.
1. Mi się to rzadko zdarza.
2. Czy chciałbyś zarabiać mniej, bo jesteś trochę starszy?
3. Niedopuszczalne, ale rób co chcesz.

kaiser_chief Partyzant

0
19.08.2011 17:35    #5
no rzadko ale zdarza sie a nie powinno chodzi mi orealizm nie moze tak byc,
aropo wlasnie przypomnialo mi sie co jeszcze zapomnialrem zapyutac: tez tak macie ze w meczu po 5 zoltych kartek dla obydwoch druzyn? normalnie szlag mnie trffia nie pamietam meczu bez chociazby JEDNEJ kartki czerwone powiedzmy w normie sa ale zolte kartki to jakies jaja to jakas kpina macie tak?

Sztaficer Młody aktywista

0
19.08.2011 17:42    #6
Zdarzają się mecze co większość składu ma kartki. Mój brat ostatnio zakończył mecz w 1 lidze Arką w ósemkę, tracąc 3 najlepszych obrońców. Najgorzej jest w meczach derbowych, wtedy zawodnicy myślą mięśniami a nie głową i kończy się na karach. To jest akurat realne ;P

kaiser_chief Partyzant

0
19.08.2011 17:48    #7
sztaficer dzieki za odpowiedz NIEMNIEJ. wydaje mi sie to i tak nierealne zeby w kazdym meczu conajmniej jedna kartka a zwykle pare nawet
stad pytanie moje: 1 nawet jak gram z jakimis wiesniakami to moja druzyna fauluje bez sensu wiecej fauli nawet ma niz przeciwnik. PO CO pytam sie skoro jestem lepszy od nich to po co faulwoac
2 niezwiazane z porzednim czy ktos gral tak ze se ustawial tylko wymyslonych zawodnikow ze nie ma mesiego nie ma casilasa itd tyklo sami wymysleni zawodnicy gral ktos tak? i prosze o wrazenia bo dla mnie jest najbardziej podneicajade jak wlasnie ci njormalni juz starzeja i odchodza na emeryture i pojawiaja sie nowi i trzeba szukac talentow itd

ps zeby nie robic nowych tematow nie ptorzebnie to bede tu pytal tu bede mial taki swoj maly kacik na tej stronie pozdrawiam i niech odpowie jak najwiecej pls

aha i jeszcze mi sie przypomnialo: czy personelowi (trenerom itd) tez zmieniaja sie atrybuty? i czy wplywa to np na poziom treningu na te gwiazdki mam na mysli bo w starszych grach pamietam ze np ten sam trener po roku zwiekszala mu sie ta ilosc gwiazdek np o pol a nawet o jedna zwlaszcza mlodemu trenerowi pozdrawiam

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.08.2011 o godz. 18:11

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.08.2011 18:14    #8
1. A jak oglądasz mecz (oglądasz?), to sam sobie odpowiedz na pytanie, kiedy ostatnio widziałeś taki, w którym nie byłoby żadnej kartki. Skoro w życiu na każdy mecz przypada po kilka kartek, to co się dziwisz, że w FMie też tak jest...

2. Raczej się tak nie da, ale po kilku/nastu sezonach, to już nie da sie inaczej.

3. Tak, sztabowi też zmieniają się atrybuty, bo oni tak samo jak piłkarze mają CA i PA.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 19.08.2011 o godz. 18:15

Darkness... for me is where I shine

kaiser_chief Partyzant

0
19.08.2011 18:16    #9
samir... poslcuahj mnie
da sie tak ustawic na poczatku gry ze istnieja sami wymysleni zawodnicy grales tak kiedys?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.