Man Utd

0
23.05.2009, 14:38    Pytanie
Co zrobić by Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Paul Scholes i Gary Neville odeszli z Manchesteru? Chcę ich sprzedać - wystawiam na listę transferową, zmieniam status na niepotrzebny klubowi, przenoszę do drużyny rezerw, proponuję klubom, proponuję im obustronne rozwiązanie kontraktu - nie zgadzają się, wolny transfer blokuje mi zarząd, a gdy jakiś klub złoży ofertę transferu to w/w zawodnicy nie chcą opuścić klubu, gdyż zamierzają grać w obecnym do końca kariery, mimo tego, że w ich profilach pisze, że "zamierza odejść z klubu w najbliższej przyszłości". Próbowałem nawet ich "ręcznie" kupić Realem Madryt, Barceloną i Interem i nadal żaden nie chce przejść.

Proszę o pomoc.

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.05.2009 14:40    #1
Edytor

0
23.05.2009 14:42    #2
Co dokładnie zmienić w edytorze, by w/w zawodnicy zgodzili się na transfer?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.05.2009 14:43    #3
nic nie zrobisz...mozesz ich tylko rzucic do rezerw i robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni...po jakims czasie albo zawodnik albo zarzad najczesciej madrzeje ...ale jezeli jestes az tak zdesperowany ze chcesz ich wyslac na wolny transfer to pamietaj ze wtedy i tak musisz im wyplacic pensje do konca kontraktu

edytora nie polecam ale kazdy gra jak lubi:-)
mistrzem co do edytorow jast arek tak ze moze on Ci pomoze;-)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 14:45

Black Młody aktywista

0
23.05.2009 15:27    #4
Zawsze możesz ich także krytykować na konferencjach i udzielając wywiadów w prasie (Interakcja z managerem) i to może ich zniechęcić, ale także może pogorszyć morale zespołu.
W edytorze możesz zmienić w ustawieniach osobistych np. coś w stylu "Pragnie odejść z zespołu" "Nie lubi managera" "Uważa, że klub stać na więcej" etc. Wybieraj takie, które mogą mieć wpływ na jego opinię o klubie. I w relacjach ustaw Lubi klub ManUtd na 0. Jednak czasem te rzeczy osobiste i tak mogą wrócić do poprzedniego stanu, to zależy od piłkarza.

Yakuza Młody aktywista

0
23.05.2009 15:48    #5
Ale z tym krytykowaniem, przesuwaniem do rezerw i negowaniem ich uważaj, bo możesz popsuć atmosferę w drużynie. Takie legendy mogą dużo znaczyć dla innych zawodników, także uważaj.

Yakuza Młody aktywista

0
23.05.2009 15:59    #6
A właściwie dlaczego tak bardzo chcesz się ich pozbyć? Może niech zostaną, możliwe, że przydadzą Ci się jako trenerzy lub skauci?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 15:59

0
23.05.2009 16:01    #7
A w jaki sposób mogę ich krytykować lub nałożyć na nich karę?

Po prostu nie są mi potrzebni w zespole a pieniądze z transferów też by były pomocne.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 16:02

Yakuza Młody aktywista

0
23.05.2009 16:02    #8
Na przykład jak dostaną czerwoną kartkę - możesz im wtedy odebrać tygodniówki.
Krytykować możesz także za słabą postawę w meczach - wchodzisz w ich profil i po lewej stronie na dole masz to do wyboru.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
23.05.2009 16:04    #9
[quote=lajner]nic nie zrobisz...mozesz ich tylko rzucic do rezerw i robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni...po jakims czasie albo zawodnik albo zarzad najczesciej madrzeje ...ale jezeli jestes az tak zdesperowany ze chcesz ich wyslac na wolny transfer to pamietaj ze wtedy i tak musisz im wyplacic pensje do konca kontraktu[/quote]

Gdybyś przeczytał uważnie pierwszy post (a potrafisz?), to byś zauważył, że już to robił...

[quote=lajner]robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni[/quote]

No na prawdę, dokładnie mu opisałeś. Po co pisałeś to, skoro to co Ci przyszło do Twojej rzekomej "głowy" to już próbował?...

[quote=lajner]mistrzem co do edytorow jast arek tak ze moze on Ci pomoze;-)[/quote]

Tradycyjnie inni moga prowokować, pisać co chcą i macie to w nosie, a jak ja coś napiszę lżejszego juz pouczenie lub reakcjonista. Niech żyje sprawiedliwość!

[quote=Haqer]A w jaki sposób mogę ich krytykować lub nałożyć na nich karę?

Po prostu nie są mi potrzebni w zespole a pieniądze z transferów też by były pomocne.[/quote]

Krytykować możesz za złe występy, a skoro nie grają, to trudno ich za nie krytykować.
Ale skoro są bezużyteczni to i tak nikt Ci za nich nie da fortuny :)
Kary dajesz, za nie stawienie się na trening, za red card np.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 16:05

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.