Mecz, który nie może się zakończyć

kibic_wierny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2016, 21:26    Pytanie
Cześć,
Jak zawsze w nowym FM zaczynam rozgrywkę mocną drużyną żeby poznać grę i poczekać na uaktualnienie do ligi polskiej i na razie gra mi się całkiem przyjemnie. No to tyle tytułem wstępu a teraz do konkretów, otóż już dwa razy zdarzyło mi się że mecz nie zakończył się.
Na dolnym pasku pojawiła się informacja o końcowym gwizdku, piłkarze się cieszą, ale zaraz pojawia się widok składu i ocen (ten co jest w przerwach między kluczowymi sytuacjami) i na górze informacja o oczekiwaniu na kolejną akcję.
Gra nie przechodzi do rozmowy motywacyjnej, ale się nie zawiesza, mogę robić wszystko: przeprowadzać zmiany, oglądać profile zawodników, tylko nie mogę przejść dalej.
Ktoś się spotkał z takim problemem? Macie może radę na to?

Tysqie24 Partyzant

0
17.01.2016 21:30    #1
Miałem tak raz przez całą dotychczasowa rozgrywke i niestety , musialem wylaczyc gre , zrestartowac steam i od nowa ja wczytac ( zapis 3 mecze do tylu ) teraz jestem madrzejszy i zapisuje gre przed meczem jak i po jego zakonczeniu na wypadek owego zdarzenia ale tak jak mowie , zagralem juz lacznie 3 sezony i raz mialem taka sytuacje , nic na to poradzic chyba nie da ;/

kibic_wierny Partyzant

0
18.01.2016 14:44    #2
Mi na dwa sezony dwa razy trfil się ten błąd.
Na szczęście na razie po meczach z ogórkami, bo jak by się trafił np. po rewanżu z Realem w półfinale LM gdzie pierwszy mecz przegralem 2:0, a w rewanżu wygrałem 3:0 to bym się...zdenerwował.
A zapisuję przed każdym meczem , taki nawyk od wersji 2012 która na moim kompie często się wywalala.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution