Wie ktos, moze gdzie moge zobaczyc, sprawdzic historie meczow przeciwko wybranej druzynie? Nie wiem dlaczego, ale jak wchodze w terminarz to moge tylko nacisnac "obejrzyj mecz" a nie ma poprzednie spotkania. Ta opcja pojawia sie dopiero jak mecz nie zostal rozegrany a jak juz zostal rozegrany to nie moge tego sprawdzic.
Przykladowo zalozmy, ze rozegralem 10 sezonow i w kazdym sezonie LM spotkalem sie przeciwko Barcelonie ale jak nie trafie na nich w 11 sezonie to nie bede w stanie sprawdzic jakie byly nasze poprzednie spotkania, czy to jest wina skorki ktora moge uzywac czy po prostu jest inna opcja zobaczenia histori spotkan z dana druyzna poza terminarzem spotkan?
Mam nadzieje, ze jest to dosc zrozumiale.
Sorki za brak polskich znakow, ale niestety nie jestem w stanie uzywac polskiego slownika.
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.
Przykladowo zalozmy, ze rozegralem 10 sezonow i w kazdym sezonie LM spotkalem sie przeciwko Barcelonie ale jak nie trafie na nich w 11 sezonie to nie bede w stanie sprawdzic jakie byly nasze poprzednie spotkania, czy to jest wina skorki ktora moge uzywac czy po prostu jest inna opcja zobaczenia histori spotkan z dana druyzna poza terminarzem spotkan?
Mam nadzieje, ze jest to dosc zrozumiale.
Sorki za brak polskich znakow, ale niestety nie jestem w stanie uzywac polskiego slownika.
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.
Najnowsze posty