mecze reprezentacji oraz zarząd oszukuje ?

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.07.2009, 12:00    Pytanie
1.grałem mecze w kadrze miałem powolac tylko na dwa mecze jednakze po tych meczach mam zdziwienie ze nie moge powolac nowych pilkarzy ? czemu ?
chociaz jest napisane ze powoluje na dwa a nie cztery
2.pytanie inne : kazalem w czerwcu rozbudowac stadion baze treningowa oraz obiekty mlodziezowe mysle fajnie na nowy sezon bedzie good idzie sierpien rozbudowali mi stadion o dwoch pozostalych nic nie slychac klikam znow na to a oni ... ze one sa dobre i nie potrzebne do rozbudowy wiec ? zarzad mnie oszukal ?

Dzwoniu Młody aktywista

0
25.07.2009 12:28    #1
1. Nie można zmieniać raz zatwierdzone składu kadry. Dopiero po tych meczach będziesz mógł to zrobić.
2. Jak jest sierpień, to może jeszcze trochę poczekaj, zarząd powinien podjąć kroki.

Baphometh Młody aktywista

0
25.07.2009 12:29    #2
2. baza kończy się rozbudowywac prawie zawsze w okresie październik/listopad
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.