Mind games

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2011, 23:20    Pytanie
Ciekawi mnie czy są wśród was managerowie korzystający z przedmeczowych prowokacji? Oczywiście nie chodzi mi o odpowiedzi na zaczepki innych trenerów tylko o własną inicjatywę. A jeśli tak, to czy zauważacie jakieś konkretne wyniki takich praktyk?

machaj88 Młody aktywista

0
07.03.2011 08:57    #1
Managerów nie zaczepiam, staram się tylko pozytywnie wypowiadać o tych, którzy mają o mnie dobrą opinię lub wcale. Jedynie w przypadku największego rywala pozwalam sobie czasem na uszczypliwości. Gdy jest możliwość "wypowiedz się o piłkarzu" zawsze korzystam bo to w większości działa, potem dany piłkarz albo nie zagra w tym meczu albo zagra słabo.

wilq1993 Partyzant

0
07.03.2011 18:49    #2
machaj88 ja wlasnie zaobserwowalem co innego.
gram arsenalem i np jak wypowiem sie o rooney`u ze obawiams ie go to nie dosc ze odpowie ze bardzo dobrze, to u siebie ma w opisie ze chce zagrac dobry mecz, i w koncu gra go dobrze.

2 rzecz jaka zauwazylem to to ze przed kazdym meczem odpowiada zawsze modric ze czeka na wystep z rywalem.

jeszcze moje pytanie - czemu nie moge kozystac ze wszystkich mozliwosci przy interakcji z trenerem? akurat teraz mam wakacje wiec nie podam konkretnych przykladow ale wiem ze nie moge korzystac ze wszystkiego.

jak ktos mowi o mnie ze nie mamy szans na puchar to jedyna uszczypliwoscia jest to ze wypowiem sie o menadzerze, iz nie jest w stanie wywalczyc czego kolwiek. nie moge dowalic do pieca xD
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution