Dlaczego jak ustawiam indywidualne krycie jakiemus napastikowi np. to juz ustawienia do tego GPP ( gra przy przeciwniku , pressing) nic nie daja i czy dam na maks czy na minimum to i tak kryje tak samo jak by to ustawienie (tak istotne) juz nie dzialalo jak sie kryje indywidualnie a mi zalezy by np. moj obronca kryl Napastnika ale np. tylko w polu karnym a nie biegał przy nim po calym boisku. nawet robilem eksperyment i jeden kryl jednego drugi drugiego jednemu dalem GPP maks drugiemu na minimum by sprawdzic i nic obaj tak samo graja przy swoich zawodnikach do krycia nie rozumiem. odbiera mi to ochote do gry. przeciesz to jest nie normalne nie wiem czy to jakis blad czy cos znam sie na tym wszystkim a zaczelem ostatnio na to zwracac uwage jak naprzyklad moj obronca mial kryc zawodnika przeciwnej druzyny ale GPP mial prawie na minimum by zlikwidowac sytuacje gdy dostaje pilke na dobieg a moj zawodnik ktory mial go kryc zamiast byc za nim GPP dopiero na polu karnym np. to stal daleko od pola karnego przy nim i oczywiscie nie dobiegl i napastnik strzela gola itp itd. denerwuje mnie to bo tak nie moze byc by takie wazne ustawienie bylo tak zaniechane PROSZE O POMOC I WYJASNIENIE!!!! pozdrawiam
Najnowsze posty