Moje Pytanie

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.04.2008, 20:34    Pytanie
Dlaczego jak ustawiam indywidualne krycie jakiemus napastikowi np. to juz ustawienia do tego GPP ( gra przy przeciwniku , pressing) nic nie daja i czy dam na maks czy na minimum to i tak kryje tak samo jak by to ustawienie (tak istotne) juz nie dzialalo jak sie kryje indywidualnie a mi zalezy by np. moj obronca kryl Napastnika ale np. tylko w polu karnym a nie biegał przy nim po calym boisku. nawet robilem eksperyment i jeden kryl jednego drugi drugiego jednemu dalem GPP maks drugiemu na minimum by sprawdzic i nic obaj tak samo graja przy swoich zawodnikach do krycia nie rozumiem. odbiera mi to ochote do gry. przeciesz to jest nie normalne nie wiem czy to jakis blad czy cos znam sie na tym wszystkim a zaczelem ostatnio na to zwracac uwage jak naprzyklad moj obronca mial kryc zawodnika przeciwnej druzyny ale GPP mial prawie na minimum by zlikwidowac sytuacje gdy dostaje pilke na dobieg a moj zawodnik ktory mial go kryc zamiast byc za nim GPP dopiero na polu karnym np. to stal daleko od pola karnego przy nim i oczywiscie nie dobiegl i napastnik strzela gola itp itd. denerwuje mnie to bo tak nie moze byc by takie wazne ustawienie bylo tak zaniechane PROSZE O POMOC I WYJASNIENIE!!!! pozdrawiam

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.04.2008 21:39    #1
Jeśli chodzi o to żeby biegał za nim tylko w polu karnym to nic prostszego: ustawiamy w
poleceniach dla drużyny grę przy przeciwniku "pole karne". Jeśli chodzi bardziej ogólnie to mnie posłuchaj. Czemu np. Kaka, Ibrahimovic czy inni piłkarscy wirtuozi strzelają bramki mimo że kryją ich tacy piłkarz jak Cannavaro, Nesta itd.? FM to najbardziej realistyczna gra na świecie. W tej grze jest to znakomicie oddane. Więc można sobie zadać pytanie: Czemu np. taki Cavani wbija mi budę ośmieszając całą obronę?Odpowiedź brzmi: dlatego że mam obronę na poziomie niższym od niego.Więc należy wybierać defensorów pod napastników rywala(np. jeśli NŚ jest szybki musimy ustawic przeciw niemu śmigłego obrońcę.)

Nie będę już tutaj filozofował.

PS.Mam nadzieje że ci pomogłem. Interpunkcja kolego! Aż oczy bolą od czytania tego.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

0
22.04.2008 21:45    #2
ja to wszystko wiem. to podstawy. niestety nie pomogłeś mi. chodzi mi o to że czemu jak kryje indywidualnie to jak ustawie GPP na minimum to kryje tak samo jak ustawie na max sprawdzałem to i tak jest i to mnie tak bardzo dziwi i o to mi chodzi.

0
22.04.2008 21:47    #3
no właśnie chociażby dlatego sie dziwie bo ustawiam oczywiscie polecenie GPP pole karne a i tak biega za nim po calym boisku...://///

0
22.04.2008 21:51    #4
To jest właśnie klasa rasowych napastników: wyciągać z pola karnego obrońców. Jaką grasz taktyką? Jak chcesz mogę ci jakąś polecić.Ale nie tutaj. Jak chcesz to pisz na gg:8834991

0
22.04.2008 22:01    #5
po .1 to nie są rasowi napastnicy. po 2. jaką gram taktyka nie ma znaczenia ( nie w tym tkwi problem i moje pytanie) po 3. nie ma prawa wyciągać obrońce niewiadomo gdzie gdy obroncy ustawiam na minimum GPP na polu karnym. sprawdzałem to też( by sie upewnic taki eksperyment) jak ustawilem mojemu obroncy kryj tylko na wlasnej polowie na polu karnym obronce rywala to on poleciał za nim na polowe rywala na sam koniec i go kryl bez sensu ( sprawdzałem nawet z bramkarzem rywala:D)to po co są te ustawienia na polu karnym wlasnej polowie na calym boisku jak to nie dziala przy ustawieniu ind. krycia:///

0
22.04.2008 22:11    #6
No to nie wiem. Bug?

0
22.04.2008 22:21    #7
no właśnie ja też nie wiem. bug czy nie bug bardzo mnie to niepokoi. ale na to wygląda. gram na 8.0.2

0
22.04.2008 22:29    #8
Reklamuj w Sports Interactive.Oczywiście żartuje.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
22.04.2008 22:45    #9
Czy tak trudno nazwać temat w miarę rozsądnie, żeby tytuł mówił cokolwiek o samej jego treści? Np. krycie indywidualne a GPP.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.