Poparty fachowcami, czyli jak najwiecej gwiazdek w zakladce "trening". Nie mowie oczywiscie, ze wszedzie ma byc 5 (badzmy szczerzy, baza na poczatku gry nie dysponuje nawet 9 osobami zdolnymi do takiego wyczynu), ale warto postarac sie by tych gwiazdek bylo jak najwiecej. A co do treningu - tak, warto zaniechac treningu ogolnego i stworzyc sobie wlasne programy. Jak dla mnie srodkowy obronca nie potrzebuje treningu technicznego czy ofensywnego - on ma podac pilke do najblizszego zawodnika, nie bawic sie w jakies dryblingi, rozegrania i tego typu duperele, a jak strzelac, to z glowki. Tak samo napastnik nie potrzebuje treningu defensywnego - jak ma odebrac wslizgiem, to odbierze, bez wzgledu na to, czy ma odbior = 1 czy odbior = 10. Gdy prowadze wlasne zespoly, zawsze tworze wlasne treningi. Pilkarze z wysokim potencjalem rozwijaja sie kilkanascie do kilkudziesieciu % szybciej niz sterowani przez bota. Do tego mam wiekszy wplyw na ich atrybuty (jak pilkarz ma niskie krycie to moge mu opracowac trening indywidualny, komputer z tej opcji nie korzysta).
Jesli jestes bardzo zawziety, mozesz sprobowac stworzyc kazdemu grajkowi trening, ktory bedzie inny niz wszystkie. Ale wg mnie mija sie to troche z celem - akurat ja sciagam graczy o podobnej charakterystyce, ktorzy moga trenowac to samo. Ale jesli chcesz podejsc do kazdego gracza w taki sposob, to zycze powodzenia. Byc moze uda ci sie osiagnac cos wiecej niz mnie
Najnowsze posty