Najnowszy update 09/10 - 20.06.09

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.06.2009, 18:22    Pytanie
Witajcie.
wiem, że wielu z Was gra jeszcze w FM 08. Sam powróciłem do tej gry w związku z modernizacją komputera. Ostatni update jaki na cmrev znalazłem to był update Devila.
Szperając w sieci znalazłem na SUSIE update FM08 Season 09/10 update by gazwefc83

[quote]This is a FM08 update for the up and coming season 09/10 and contains Competition Winners/Promotion/Relegation/Correct CL & UEFA Cup Qualifiers for The English, Scotish, German, Spanish, French and Italian Leagues

The Lastest Release contains transfers of Players & Managers as of 20/6/09

Please post anything you find to be missing or incorrect and i will be sure to change it and your changes/suggestions will be included in the next release

If anybody would like to see screen shots of anything be sure to let me know and ill do my best to get them up for you

20/06/2009 Update
http://www.media(...)i5gzzyzw

Enjoy ! [/quote]

Tu link do oryginalnego posta ;)
http://sorti(...)ic=40241

Kaka i C. Ronaldo w Realu - wartośc Kaki 6.5 MLN "jurków" Krystyna 17.5 - ale transfer opiewa na 86 i 116 MLN. I pewnie tylko powyżej tych sum odsprzedadzą delikwentów.
Na szybkiego Szewa jest najdroższy (choć w prawdziwym świecie za bardzo go nikt nie chce), a Boguski nie taki super jak w updacie Devila za to znacznie tańszy. Tylko ma agresję na 17 - chyba nie wiedza za granica że to taki spokojny i sympatyczny chłopak :P

Pozdrawiam

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.06.2009 19:30    #1
wrzuć to do manifestu i dokładniej opisz co i jak ;) jak Ci się chce oczywiście :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.06.2009 o godz. 19:30

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

jaruone Młody aktywista

0
25.06.2009 20:33    #2
[quote=Przemu$^^]wrzuć to do manifestu i dokładniej opisz co i jak ;) jak Ci się chce oczywiście :D[/quote]

trzeba by najpierw pograć ;) może w poniedziałek jak w pracy będą nudy coś skrobnę.
Po godzinnych badaniach (gram Hellas Verona , ale ustawiłem sobie wszystkich Polaków) - jak ktoś chce grać w ligi polskie niech odpuści sobie ten update. Nic nie ruszono transferów (choć ceny zawodników niskie ;) )- np. w Koronie wciąż Bonin, Sasin. Costly w Bełchatowie, Edson (!) w Legii etc. ;)
Mi to trochę przeszkadza, ale po sezonie i tak co lepsi przejdą do Bułgarii czy Czech a reszta zostanie przemiksowana więc wsio ryba - a Lewandowski za 60 tyś, Boguski za 70 (mimo słabszych parametrów) to łakome kąski dla włoskiego 3 ligowca ;)
Tym bardziej że w updacie Devila polscy zawodnicy są IMO trochę przepakowani (aczkolwiek to subiektywne wrażenie po patrzeniu na statystyki - a te często kłamią. Miewałem graczy ze statsami na 10 a dzięki ukrytym wartościom CA i PA(tak podejrzewam, że to o to chodziło, bo scoutów nie używam) wymiatali ;)
Takie na szybko wrażenia ;)

ps. FM09 rządzi - teraz to widzę, gdy mam pogląd po kilku sezonach - tam taktyka jest sensowniejsza, tryb 3D daje radę, a wszelakie usprawnienia - usprawniają grę np. podgląd na to jak kto na danej pozycji się czuje. Dlatego jak ktoś nie jest przekonany do FM2009 namawiam do rozegrania kilku sezonów - polubicie zaręczam :)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.06.2009 21:46    #3
[quote2=jaruone]ps. FM09 rządzi - teraz to widzę, gdy mam pogląd po kilku sezonach - tam taktyka jest sensowniejsza, tryb 3D daje radę, a wszelakie usprawnienia - usprawniają grę np. podgląd na to jak kto na danej pozycji się czuje. Dlatego jak ktoś nie jest przekonany do FM2009 namawiam do rozegrania kilku sezonów - polubicie zaręczam :)[/quote2]
wszystko ladnie pieknie, ale mam 2 gb ramu i tak mi strasznie muli 09 przy 6 ligach nawet na malej bazie danych ;) a ja do cierpliwych nie naleze, dlatego pewnie nie pogram sobie w 09 :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.06.2009 o godz. 21:47

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

jaruone Młody aktywista

0
26.06.2009 21:10    #4
mam (miałem - modernizacja więc sprzedałem ) 2 gb - ustawiałem sobie ogromna (do ściągnięcia z cmrev bazę) i powiedzmy grywalne 4 ligi (do (League two w Angli) i jakoś to działało - zwolnienia były ale nie takie straszne. ale ja jestem przyzwyczajony bo grywałem na słabych kompach w managery.

ale odbiegłem od tematu - testuję ten update. choć gra mnie mierzi - 2x sparing po 4-0 w plecy, a taktycznie zawsze sobie radziłem - nawyki z 09 porażają

ps. Bartosz Salamon wg. twórcy jest .... Słoweńcem. Ehhh zawiodłem się chyba przeskocze jednak na update Devila ;)

Dobrze że zamknęliście - sorry za off-top, miał być post informacyjny, a zrobiłem z niego chat ;)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.06.2009 o godz. 08:51

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution