Jestem ciekaw Waszych opinii i rad nt. dobierania napastnika do obroncy, ktory bedzie go kryl. Osobiscie gram Nottingham Forest w Premiership i mam problem. Nie wiem czy sprowadzac pilkarzy dobrze wyszkolonych technicznie i szybkich, czy tez tradycyjnych strikerow, ktorzy przewazaja na Wyspach (silny, swietnie grajacy glowa). Poza tym zawsze zastanawiam sie, czy np. do wolnego obroncy dac szybszego zdecydowanie napastnika, ktory bedzie z nim wygrywal pojedynki biegowe, ale tracil w grze glowa, czy tez wlasnie tego troche wolniejszego, lecz i zarazem silniejszego, przez co bedzie mogl walczyc z obronca jak rowny z rownym.
Zastanawia mnie tez to (mam wersje angielska), czy opcja Target Man oznacza dokladnie polecenie grania pilki do napastnika, ktory bedzie bezposrednio strzelal, czy tez zgrywal ja do partnera. Czasem z niej korzystam, gdy gram skrzydlami (wowczas 'To Head', albo jak jest dwoch dryblasow w oboronie i mam szybkich napastnikow, to daje 'To Feet' lub 'Run Onto the Ball'. Co o tym myslicie?
Zastanawia mnie tez to (mam wersje angielska), czy opcja Target Man oznacza dokladnie polecenie grania pilki do napastnika, ktory bedzie bezposrednio strzelal, czy tez zgrywal ja do partnera. Czasem z niej korzystam, gdy gram skrzydlami (wowczas 'To Head', albo jak jest dwoch dryblasow w oboronie i mam szybkich napastnikow, to daje 'To Feet' lub 'Run Onto the Ball'. Co o tym myslicie?
Najnowsze posty