Newgen i emerytura.

vlacco Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2010, 19:16    Pytanie
Witam. Kilka dni temu grałem moim Man City i jak każdego sezonu, wysłałem moich skautów na poszukiwania po całym świecie.

Jeden znalazł mi 16-latka z Nowej Zelandii, w rekomendacji były cztery gwiazdki. Grajek był bez klubu, więc zaoferowałem. Zaakceptował kontrakt, pozwolenie na pracę też udało się wywalczyć. Dzień po zaakceptowaniu transferu przyszła mi wiadomość, że gracz... zakończył karierę.

Czemu tak się stało? Trochę żałuję, bo chłopak był na prawdę utalentowany. Screena już niestety nie posiadam.

Arek96:
Ale on w osobistych nie miał żadnej informacji o tym, że zamierza przejść na emeryturę.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.06.2010, 19:33

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2010 19:26    #1
Młodzi regeni tak mają i tyle, że jak długo nie mają klubu to już im się generuje, że kończy karierę, i nawet jak już znajdzie klub to w danym momencie i tak na emeryturę przejdzie. Ja mam tak często :/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution