Nie chce przedłużyć kontraktu

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2010, 00:03    Pytanie
Hej, sorry,że Was męczę z tym Babacarem, ale chce też po prostu wiedzieć ogólnie co się dzieje, czy to jakiś bug, czy coś...
Zawodnik ma 19 lat, jest szczęśliwy,że gra u mnie w klubie, morale ma znakomite, jestem jednym z jego ulubieńców, gra, rozwija się, jest nawet zaszczycony grą u boku takiej gwiazdy jak Modrić...
Więc, jaka może być przyczyna tego,że nie chce przedłużyć kontraktu?! Zrobiłem takie myk - rozwiązałem z nim kontrakt (wolny transfer) i przeszedł za free to hiszpańskiego Gimnastic... Więc o reputacje klubu tu chyba nie chodzi... Nie mam pojęcia, czemu tak jest, może ktoś już miał taką sytuację, albo zna rozwiązanie problemu...

Derbak-MT Partyzant

0
17.04.2010 21:50    #20
Miałem podobną sytuacje z Obaje w Zagłębiu chciał 13 tysięcy tygodniowo. Z uwagi że najwięcej zarabiają u mnie 5 tysięcy nie zgodziłem się na to i negocjowałem z nim ostatecznie go olałem po jakimś czasie wyskoczyło okienko że pragnie podbisać nowy kontrakt i zgodził się grać za 9 tysięcy co mogłem jeszcze przełknąć kontrakt 5 letni i spokój :)

jimiH1967 Młody aktywista

0
17.04.2010 21:58    #21
U mnie z kasą nie było problemu.;) Już go nie chcę, skoro on mi takie fochy strzela.

mlody19933 Partyzant

0
18.04.2010 09:09    #22
Gram Realem, wrzesień roku 2014. Zgarnąłem Aguero z Shalke 3 lata temu (nie wiem jak sie tam znalazł, ale ok). Kontrakt kończy mu się w lipcu 2015, przez cały czas gra w pierwszym składzie, kluczowy zawodnik, kasy w bród. Nie chce przedłużyć kontraktu, a ja nie chce go stracić w styczniu :) Daje mu w propozycji MAKSYMALNĄ premię za podpis + MAKSYMALNĄ pensję, do tego premie itd.

nic, pomocy :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution