nie ma talentów

voytekm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2009, 00:20    Pytanie
Witam starych wyjadaczy. Mam FM 09 i taki oto problem. Nie ma większości talentów opisywanych na tutejszej stronce. Mam wgranego patcha 02, resetowałem gierke i dalej nic. Mam wczytana największą baze danych i nie ma niektórych, a w sumie większości talentów opisywanych tutaj. Co jeszcze mozna z tym zrobić???

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.01.2009 00:25    #1
Wybranie dużej bazy danych nie gwarantuje, że będziesz miał talenty.

Te, które są tutaj wrzucane, to najczęściej piłkarze z wysokim potencjałem i niską ceną, co wynika z klubu, w jakim grają, oraz niskiej ligi. Z tego względu zalecane jest branie wszystkich piłkarzy z kraju danego zawodnika bądź jego liga.

voytekm Partyzant

0
07.01.2009 00:27    #2
[quote=Yodarj]Wybranie dużej bazy danych nie gwarantuje, że będziesz miał talenty.

Te, które są tutaj wrzucane, to najczęściej piłkarze z wysokim potencjałem i niską ceną, co wynika z klubu, w jakim grają, oraz niskiej ligi. Z tego względu zalecane jest branie wszystkich piłkarzy z kraju danego zawodnika bądź jego liga.[/quote]
I nawet tych którzy tutaj są opisywani???

dongwidon Partyzant

0
07.01.2009 00:33    #3
Tutaj są opisywane perełki, które zostały wyłowione przez zajadłych poszukiwaczy talentów. Gdyby każdego z tych grajków dało się odnaleźć w standardowych bazach danych nie byłoby sensu ich szukać, bo po kilku dniach od premiery kolejnego FMa wszyscy by ich już znali. Tymczasem trzeba docenić zapał kolegów, którzy przekopują przeróżne konfiguracje baz danych oraz talent niektórych w opisywaniu zalet piłkarzy trzynastozgłoskowcem. ;)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
07.01.2009 00:42    #4
[quote=voytekm]Witam starych wyjadaczy. Mam FM 09 i taki oto problem. Nie ma większości talentów opisywanych na tutejszej stronce. Mam wgranego patcha 02, resetowałem gierke i dalej nic. Mam wczytana największą baze danych i nie ma niektórych, a w sumie większości talentów opisywanych tutaj. Co jeszcze mozna z tym zrobić???[/quote]

Duza baza danych nie obejmuje wszystkich zawodnikó umieszczonych w grze.
Żeby mieć wszystkich zawodników trzeba wgrać plik retain -> http://rapid(...)ddt.html (odpowiednik ogromnej bazy danych). Niestety bardzo mocno spowalnia on grę.
Jest jeszcze jeden sposób. Jeżeli chcesz wszystkich zawodników z danego kraju, musisz zaznaczyć odpowiednią opcję przed rozpoczęciem nowej gry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.