Mam taki problem, podczas ostatnich 3 okienek transferowych (2x lato, 1x zima), nie mogę nikogo wypożyczyć z klubu. Wcześniej nie było z tym żadnego problemu. Po moich zawodników zgłaszają się chętni, czasami w liczbie grubo ponad dziesięciu na jednego piłkarza, a zawodnik odrzuca wszystkie oferty. Dodam, że mają ustawione dostępny do wypożyczenia i w statusie „ma nadzieję ograć się na wypożyczeniu”. Przykład ekstremalny, to grajek który sam poprosił o to by go wypożyczyć, ja się zgodziłem, zgłaszali się chętni a on wszystko odrzucał, a na koniec zagroził, że odejdzie bo nie dotrzymałem słowa i nie wypożyczyłem go. Kluby jakie się zgłaszają są najróżniejsze, od tych z niższych lig, po takie z którymi na co dzień rywalizuję w najwyższej klasie rozgrywkowej (gram Villarreal). Jakie miejsce dla zawodnika widzą w swojej drużynie też jest różnie, od zmiennika pierwszego zespołu, po wartościowego gracza pierwszego zespołu, więc jest w czym wybierać. Zauważyłem, że coś takiego nastąpiło po patchu chyba 12.1, nie wiem czy to tylko zbieg okoliczności, czy rzeczywiście jest to przyczyną moich problemów. Na razie jedyny sposób żeby kogoś wypożyczyć to oddać do klubów filialnych, ale tam jest ograniczona ilość jaką mogę wypożyczyć, no i są to kluby z niższych lig, a niektórzy zawodnicy spokojnie poradzili by sobie w najwyższej lidze. Powiedzcie, czy też się z tym spotkaliście? Czy też tak macie? I jak sobie z tym poradzić? Bo grać się odechciewa jak patrzę na moje talenty, które się marnują nie mogąc się rozwijać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Najnowsze posty