Nie mozna wczytać zapisanej gry...

Bartek-kibic Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2008, 11:21    Pytanie
Witam mam powazny problem... zapisalem gre ktora zaczalem grac przed 2 dniami na 2 savach i jak wczytuje oba savy to wyskakuje: Nie mozna wczytac zapisanej gry.... zdazalo mi sie juz to kilka razy ale raczej w pozniejszych sezonach a nie od razu po polowie... jak to naprawic? Pomozcie!!

burinek Przodownik pracy

0
11.08.2008 11:38    #1
Niestety chyba się tego nie da naprawić. Musisz zacząć od nowa. Przykro mi

Użytkownik uznał post za pomocny

Szobinho Młody aktywista

0
11.08.2008 11:38    #2
Chyba sie nei da tego naprawić... Masz oryginalną wersje gry?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Bartek-kibic Partyzant

0
11.08.2008 11:42    #3
No mam oryginalna zreszta nie wazne z tym save'ami to jeden wielki zal... chyba zaczne na 10 zapisywac.... a mam pytanie czy jak robilem kilka transferow w edytorze ma to znaczenie na to ze sie nie da wczytac? Bo jak tak to mam pytanie gdzie sie usuwa dzialanie edytora? Trzeba skasowac to uatkualnienie na ktorym sie zapisalo?

burinek Przodownik pracy

0
11.08.2008 11:46    #4
Te transfery nie mają wpływu na to że nie chciało ci wczytać saeva.Tak. Żeby usunąć działanie edytora musisz skasować to uaktualnienie, ale jak skasujesz to już na pewno ci żaden saev na którym grałeś tą bazą danych nie wczyta się bo nie będzie tej bazy danych.

Użytkownik uznał post za pomocny

Bartek-kibic Partyzant

0
11.08.2008 11:47    #5
No wiem ale ja juz nie chce wczytac bo jak zrobilem reinstall to juz wogule sie skopalo i teraz wychodzi do Windowsa...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.