WItam. Otóz w tej wersji Fm'a napotkałem bardzo irytujący dla mnie problem. Chodzi o skuteczność wysuniętego napastnika, który notorycznie marnuje sytuacje 1 vs 1. I nie chodzi tutaj o jednego piłkarza, a o 4 ( w przeciągu 3,4 sezonów). Co najśmieszniejsze, najlepiej grają oni od 17 do 19 roku życia, gdzie potrafią zostać królami strzelców pucharów krajowych, ligi mistrzów czy też zająć wysoką pozycje w kwalifikacji strzelców ligi angielskiej, po 20 roku życia (xD)... error, error, bluescreen w ich sztucznych mózgach się robi i strzelają bramkę na 10 spotkań. Oceny meczowe 6.3,6.4. No dobra, może to problem mojej taktyki, bo wszyscy strzelają oprócz nich. No to zaczynam zmieniać im pozycje na boisku ( od wysuniętego napastnika, przez kompletnego, do lisa pola karnego etc.) i dalej nic. Kontuzje łapie mój skrzydlowy, przesuwam tą lebiegę, co zapomniała jak się strzela, z ataku na skrzydo i... magia. 4 bramki w jednym meczu. Wypożyczam drugiego do Newcastle 5 bramek na 8 meczów... noż ku*wa. Jakieś pomysły co może temu zaradzić?
Najnowsze posty