nowy stadion

madrytczyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2013, 00:10    #1
Mój problem polega na braku jakiegos smiesznego pozwolenia. po 1,5 roku czekania budowa sie anulowała bo gmina nie dała mi pozwolenia na budowe nie wiem czemu. gram realem madryt stadon 95 000 zarzad zezwolił na budowe nowego i lipton. czytałem ze mozna budowac ppo 15 latach ponoc ale skoro pozwolili mi z zarzadu budowac to ne wiem czy pod to sie łape. moje pytanie brzmi czy da sie sie cos z tym zrobic czy to pozwolenie mozna jakos skołowac i czy jest szansa ze dostane wszystkie pozwolenia( mozna napisac co trzeba zrobic by je dostac).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.